VV Évát és a kubai macsót sem ütötte szíven, hogy kiderült: Veronika pénzért árulta a testét. Az elmúlt napokban a plasztikázott lány prostibotrányától volt hangos a bulvársajtó. Veronika a hét elején még tagadta, hogy pénzért szexuális szolgáltatást nyújt, a későbbiekben azonban, amikor napvilágra került a leleplező videó, a kamerák előtt kért bocsánatot a nyilvánosságtól.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

honeykiss
Jobb ha egyik sem mond a másikról véleményt...úgy undoritó az egész bagázs ahogy vannak...tehetségtelen,buta,ostoba nagy arcú senkik akik a felsoroltakkal lettek némileg ismertek a néhány rozzant médián keresztül...kivételt képez az az 1-2 ember aki kitudta használni a lehetőséget és élt is vele...
sokanvagyunk
VV-k egymásról... - erkölcsi magasságokban! :))
kamazuka
Tudod Veronika! Eme ősi szakma nem szégyen.Ha magamba nézek,én is egy kurva vagyok,mert nap mint nap kurválkodom a fizetésemért.Ha kell seggetnyalok ha kell passzívan hagyom hogy baszogasson a perverz főnököm.
Egy valamit azért irigyelek tőled.
A te fizetésed törvényesen adómentes!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.