„Hszi Csin-ping kínai elnök látogatása történelmi jelentőségű Magyarországon, és így a két ország közötti csúcstalálkozón ennek megfelelő eredmények is születtek, a felek tizennyolc fontos megegyezést írtak alá…” – szólt az alélt mondat mindenkitől mindenhonnan. Tessék mondani, a fotók miért másról árulkodnak?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
@Nyírfa: Mondjuk lehet hazaárulásnak hívni ezt a gazemberséget ???

Le is írhatjuk!
ROHADT HAZAÁRULÓK, MERT TUDATOSAN CSELEKSZENEK MAGYARORSZÁG ÉS NÉPE ELLEN!
ESKÜJÜKET MEGSZEGIK!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@Pusztai: 09.12

Ez akkora hazaárulás, amelyet a Holdról is látni, le is írhatjuk, amíg a netet nem korlátozzák.
Olyan együttműködéseket írt alá a kormány a kínai testvéreivel, amelyek nemcsak mélyen sértik a magyar állanmpolgárok szuverenitását, de egyenesen nemzetbiztonsági vészhelyzetet állít elő.
Nem leszünk, már nem is vagyunk a magunk urai.
Nem tudom, az EU-tagállamok mit terveznek, terveznek-e egyáltalán valamit, hogy megvédjék az EU-t magát Orbán Viktortól és "barártaitól".
Pusztai
@Nyírfa: ÉN CSAK AZT KÉRDEM, MIÓTA TUDJUK hogy a geczi egy rohadt hazug tolvaj??
Ja 89 óta.
Hányszor volt ellenzéke hatalmon hogy elszámoltassa a Plútóról is láthat bűntetteiért?
3x.
és tessék, élvezheSSük 4x egymás után a teljetelamát, kiépített diktatúrháját, mert van egy tetves, debil, balfasz impotens szarhegy álellenzékünk akik 15 év alatt egyetlen hatásos ütős mondatra sem képesek a rohadékok ellen.
Én több mint 15 éve, Bödöcs pár éve mondja:

---Bödőcs Tibor: " A két nagy tragédiája ennek az országnak a kormány meg az ellenzék."
Menőmanó
@Nyírfa: Szerintem nem fognak semmit tenni ellene azon kívül, hogy nem adnak pénzt, talán befejezik a 7-es cikkelyes eljárást, vagyis megvonják tőlük a szavazati jogot, nem lesz beleszólásuk semmibe, csak ülnek ott mint egy cserép virág, és előbb utóbb "kilépnek" mint a Néppártból. Akkor ennek az országnak kampó.
Nyírfa
@Menőmanó: 09.36

Ez egy lehetséges forgatókönyv. Ha nem avatkozunk közbe, meg is valósulhat. A kampó is. Csak , amennyiben már nem leszünk EU-tagok, vagy, akár NATO-tagok sem, mennyit fogunk érni kínai és orosz "barátainknak"?
Nem tudunk majd katonai titkokat megosztani velük, nem lesz átjárhatóság kelet és nyugat között, megszűnnek a kereskedelmi kedvemények, életbe lépnek a vámok, a vízumok, és a nyugati gazdasági partnerség minimalizálódni fog.
És rajtunk az árulás bélyege, márpedig az árulókat azok vetik meg a leginkább, akik megvették őket.
Pusztai
@Menőmanó: és közben az ország majd 80%-a aki meg EU párti otthon a kukoricá térdepel a sarokban, és kurvaanyátzós imádkozás közben morzsolgatja a könyneit.
Lepra ország gazemberekkel az élen, egy beszari csürhével, balfasz szarhalom ellenzéknek hazudott kreténekkel megspékelve.

Nézze meg mindenki, mire képes ez a fidesz ellenzékének nevezett politikai szarhegy!

Jön valaki aki tudja: a kommunikáción múlik a választás eredménye, 3 hónap alatt lenullázza a szarhegyet, újra csak szarhalom.

3 hónap alatt 50x riposztozott gyűrte vissza a szart a hazug fideszmaffiózóba, de pl az ellenzéki vezérnek 18 év alatt a szemkilölevtőzésre nem tudja mondnai pl, 386 rendőr sérült 44 súlyosan élő tv műsorban ismerte be Vona a geczi kérésére balhéztak mert állampuccsot akart, sok milliárdos kár a btk 15 évvel jutalmazná és mi van: a geczi 15 éve telhatalommal szétlopja az országot mert nincs egy rohatt normális ellenzék!
basszák szájba egymást!
Élőben nem egy képviselőnekvagy álellenzéki pártttagnak elmondtam ugyanolyan faszparaszt maradt mint volt!
debil csürhe!
telegdilaci
@Pusztai:Sikeresen kivezényeltek szóltak nekik akik Magyarországon élnek KÍNAI-állampolgárok hogy ők akarnak menni éljenezni fogadni Kínai zászlókat lobogtatva szeretett Vezetőjüket,miért is nem mennek ezek vissza a hazájukba?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok