Érdekes módon még mindig ingoványos területnek számít, sok a bizonytalanság és az egymásnak ellentmondó megfigyelés a területen.

Forrás: Ötvenentúl.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Ötven felett évente egy százalékkal csökken, tehát száz éves korra érdektelenné válnak a nők a férfiak számára. :(

(A férfiak életében a negyven éves kor betöltése jelent inkább nagy traumát. Mert ez azt jelenti, hogy a tinédzser lányok már nem... :) )
kamazuka
Hogy hol kezdődik?
Háááát az ivó vízben és az élelmiszerekben.
A nők szeretnek fogamzásgátló szereket szedni és ezekben van olyan melyek hormonokat tartalmaznak.A vizelettel ezek bekerűlnek a szenyvízhálózatba,és a tisztítás után még ivóvízként kerűl az asztalunkra.Csodálkozik a KSH hogy kevesebb gyerek születik!
A másik az élelmiszerek!
A húsok húskészítmények.
Sok országban előállítanak,nálunk is, vágósúlyra érett sertést a példa okáért és a 90-100 nap alatt elérendő vágósúlyra táplálék kiegészítő gyanánt testtömeg növelő adalékokat kevernek a tápokba.
Ezt egyébként USA-ban már kimutatták!
A harmadik ok a szintetikus anyagok,a negyedika sugárzás,és ebben a mobil telcsónak kienelkedő szerepe van.
A kor nem tényező,és ezt is bebizonyították,mert míg a termékenység drasztikus csökkenése európai sajátosság,addíg a kevésbé fejlett régiókban vagy afeltörekvő gazdaságokban a férfi terméketlenség színte ismeretlen fogalom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.