Bedöntené az APEH rendszerét, dühös a megbukott Bumeráng magazin miatt, Sebestyén Balázst tanulni küldené, pornóoperát ír, a női kielégülésért kampányol, és 42 év házasság után is imádja a feleségét. Boros Lajos zenei szerkesztő, műsorvezető, író, újságíró, szövegíró, gitáros, énekessel beszélgetett a Hír24.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

craven
Ez a boros meg a bocskor csak a szarásról,g.ciről tudott vihogni reggelenkét.szerintem nekik kellene iskolába menni!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
leszúrt rittberger
Aha. Egy igazi polihisztor, aki mindenhez ért, mégsem jön össze neki semmi, ami miatt másokat okol. Logikus, ilyen emberek kellenek ebbe az országba (nem).
molnarimi
Végül is nagyon örültem a NEO FM megszűnésének, mert nagyon unalmas volt már a B.L.-B.G. duó! A másik kereskedlemi rádiót naponta hallgatom, fogalmam nincsen, hogy S.B.-t milyen iskolába küldené B.L...?! B.L. a múlt, S.B. a jövő, ennyi és nem több!
Atesz30
Szerintem meg húzza meg magát ő is meg Bocskor is és örüljenek h megtűrik őket a rádiónál amekkora parasztok és kussoljanak.
Múltkor valamelyik SMSt beküldőt egyenesen leanyázta...
loboncos
Én Balázst egykalap alá veszem Mónikával.Semminek sem nézem őket.
craven
Ez a boros meg a bocskor csak a szarásról,g.ciről tudott vihogni reggelenkét.szerintem nekik kellene iskolába menni!
Tekla
Ezekre az információkra van szüksége a nyomorgó magyar embereknek ? Még fizessenek is érte nekik,na ne!
Arról kéne tán beszélni ,hogy hogyan tudnának magukon segíteni az emberek . Mi mindent tudnának felhasználni a pénz nélkül maradtak. Hogyan tudnák a meglévő ruháikat átalakítani kézzel ,miből lehet ingyen mosószert gyártani ,kis területen milyen ehető növény érdemes költség kímélésre tartani . Milyen jó kis spórolós trükkök vannak! Egészség megőrzés régi ,de még ma is aktuális módjai. Hasznos okságok a tudományok területéről stb.
Mami48
Sosem bírtam ezt az embert, de még a haverját sem. Nagyképű emberek, Boros különösen, azt hiszi, hogy ő szarta a rádiózást.
laslow
@Mami48: Nekem, ugyanez a véleményem ,Bochkorról!Utóbbi,még pelenkát hordott,míg Boros,már valaki volt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.