A házaspár finanszírozza a Máltán meggyilkolt magyar nő temettetését, csak úgy, szívjóságból, pr-mentesen, őszintén.

"Most telefonált Schobert Norbi, hogy kifizeti a 2 millió forintot és haza tudják szállítani a Máltán meggyilkolt édesanyát! Köszönjük Norbi a család nevében!!!" - tette közzé a hírt a Frizbi Facebook-oldalán Hajdú Péter a szerda esti adást követően, amiben a Máltán tavaly ősszel meggyilkolt magyar asszony, G. Yvette lányával beszélgetett nagy részletességgel arról, hogyan halt meg az anyja.

"Nem beszéltük meg Péterrel előre. Véletlenül futottam bele a műsorba, és ez a sztori nagyon megérintett. Fél 12-kor, az interjú után egy sms-t küldtem neki, annyit írtam, hogy 'kifizetem'" - számolt be a döntési folyamatról a Velvetnek Schobert Norbert, majd kérdésünkre hozzátette: azért a Norbi Update fizeti ki a kétmilliót, mert a cégből ki tud venni ennyit, magánemberként viszont nem tudná finanszírozni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@gabrella: Nem Gabrella, ez már nem az ún.. emberi megnyílvánulás..Sajnálom, de azt kell mondanom, ez nem más, mint egy végtelenül primitív, egoista, buta házaspár önreklám kísérlete...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
töky
@vitamin51: Én sem értem a sok irigy acsarkodót. Schóberték a saját erejükből lettek gazdagok. Lehet utánuk csinálni a sok fikázó majomnak. Az meg hogy mellette jótékonykodnak az számomra inkább becsülendő, mint bírálandó. Csak hát az irigység. Meg kellene kérdezni azt a családot, akinek hazahozatják a halottját, hogy mit gondolnak róluk. A többiek véleménye meg szerintem nem igazán számít.
lbs
@silber13: Ez majdnem úgy hangzik mint a magukat baloldalinak kikiáltók szánalmas nyavalygása a rezsiszámlák csökkentésének a hírére.
A magatokfajták - úgy tűnik - képtelenek vagytok felfogni, hogy jó anyagi helyzetben lévők megszánnak egy szerencsétlen családot, akik képtelenek hazahozatni az Édesanyjuk földi maradványait.
Minden mögött az önreklámot, meg más negatív dolgokat sejtetnek, sejtetnek.
Lehetséges, hogy magatokfajták mentalitásából indultál ki?
Zsuga
Azt hiszem már megint meg tudott győzni Norbi azzal (facebook), hogy van értelme a nagy összegű adakozásokat a nyilvánosság tudtára adni. Ha belegondolok, akkor ez jó figyelem felhívásnak is a szarrágó milliomosok, milliárdosok számára, ha másért nem is, de talán divatból, esetleg a másik túllicitálása miatt, vagy hogy megmutassák, gondolnak ők a szegényekre is a saját bankszámlájukon kívül. Tulajdonképpen jobb is lenne, ha nyilvánosan tenné meg mindegyik a jelentősebb felajánlást, akkor látnánk azt is, hogy például országunk "csóró" vezető politikusai, bankárai, állami vállalatok vezetői stb. mennyire adakozók. Ezt tényleg nagyon jó volna látni! Ritkán szólnak a hírek efféléről. Másrészről pedig az átlag polgárokat, akik hónapról-hónapra élnek, éppen eleget pumpolják úton-útfélen minden fajta adakozásra. Sokan lennének még olyan szegény emberek, akik itthon halnak meg, Máltát még képen sem látva, és nincs százezrük sem, amit temetésre áldozhatnának. Nekik is gyűjtést kellene szervezni erre a célra? Azért, mert ők nem szerepeltek tv-ben, nem érdemelnének ugyan annyi tisztességet?
tivoli
Amikor a sorbi családban megszületett a második gyerek, réka és az ő hites ura összedugták a fejüket. Osztottak szoroztak és kiszámolták, hogy mennyibe fog ez nekik kerülni, mire ezek felnőnek. Az eredmény lehangoló volt. Olyan magas összeg jött ki, hogy úgy döntöttek, márpedig nekik nem lesz harmadik gyerekük, mert nem bírja el a családi költségvetés. Aztán mégis lett? Hát Istenem. Sok lemondással jár, de hát az az ő áldozatos jó szívük, ugye? De az is lehet, hogy a cégük terhére számolják el a harmadik baba bekerülési összegét.
ga-bika
Én voltam olyan kápolna szentelésen,,ahol még a pap sem tudta,hogy ki az adományozó,aki az építkezés költségeit állta,mert az adományozásról készült okiratban-ami ügyvéd előtt készült-az adományozó kikötötte,hogy a nevét senki nem tudhatja meg.Ilyen az önzetlen,nem önreklámozó,őszinte, szívből jövő cselekedet.
Dr plágium
Abba hagyhatnátok már a fröcsögést! Adakoztak. A módja pedig legyen az Ő dolga. Egyébként aki most is fröcsög rá, fizesse ki helyette...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.