A gasztronómiában találunk jó néhány megosztó alapanyagot, melyet az ember vagy szeret, vagy kifejezetten távol tartja magát tőle, legfőképp a konyhájától. Az biztos velük kapcsolatban, hogy köztes állapot nincs. Ilyen nyersanyagok a köröm és a pacal is. Viszonylag kevés számú imádói hiányolják a családi asztalról, gyűlölői látványától és szagától – bocsánat, illatától – világ végéig szaladnának.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.