Egyszerűen a mai napig fel tudnék robbanni, ha arra gondolok, amit néhány héttel ezelőtt láttam az egyik fővárosi buszon. Egy idős hölgy szállt fel nagy csomagokkal, ülőhely viszont nem volt. Egy harmincas éveiben járó férfi pont a nő mellett ült, és a legnagyobb nyugalommal nézett rá. De nem állt fel, nem ám. Ennyit a férfiúi tiszteletről...

Forrás: Életforma
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
charlie
Azért az öregeket se kell minden esetben félteni. Van amelyik a piacon, boltba, busz után tud futni, tolakodni mint a fene, utána meg játsza a haldokló öreget.
Evikati
charlie: Igazad van, én is kiakadok az ilyen nyanyáktól. Kisminkelve, egészséges kinézettel jogot formálnak a korukra való tekintettel az ülőhelyekre. Mindig tömegközlekedéssel utazom, sok negatív és pozitív tapasztalatot szereztem és láttam mulatságos és szomorú dolgokat. A legemlékezetesebb az volt, amikor egy néni rászólt egy fiatal férfire, hogy adja át a helyét neki. A férfi bepirult, szótlanul felállt és akkor láttuk, hogy műlábbal él. A néni elnézést kért és hamarosan leszállt.
Gyermekeimet, unokáimat mindig arra neveltem, hogy úgy viselkedjenek mindenkivel szemben, ahogyan elvárják, hogy velük viselkedjenek az emberek. Egyébként egy fiatal is lehet nagyon fáradt, beteg és nehezére eshet az állás még 2-3 megállónyira is. Én adtam már át a helyemet sokkal fiatalabbnak és rozoga férfiaknak is.Ebből soha nem csináltam problémát, inkább le sem ülök.
Evikati
Zwei: Hát amilyen koszosak a metrón az üléshuzatok! Laborban, mikroszkóppal megnézték milyen szörnyűségek telepedtek meg a huzatokban. Már viszketek is:-)
Evikati
Evikati: Bp-en!
Kár, hogy nem láthatod a fotóinkat pár európai metróról, melyeket mi készítettünk!
charlie
Evikati: ez is olyan dolog, mint az újságban, az angol tudósok. hiszem ha látom.
Evikati
charlie: Sajnos én mikroszkóp nélkül is látom sokszor! Gondolj bele, hogy egy csöves aki hetekig fürdővizet sem látott leül a metrón a dzsuvás, szaros ruhájába, ami beleragad a plüss huzatba. Leszáll és én odaülök a helyére. A hármas metrón nagyon sokan vannak, mennek ill. mentek KÖKIRE. Már bontják, talán megszűnik a csöves szálló is. Ki van írva az utazási feltételekben, hogy mást irritál, szennyezett ruhákban fel sem szállhatna senki. Nincs aki ellenőrizze.:-(
charlie
Evikati: és, hogy kerülnek le a metrőba? mikor én pestre megyek, mindig annyi ellenőr van a metrő bejáratán, hogy alig lehet átmenni rajtuk
Evikati
charlie: Nekik mindenhova szabad a bejárás. Nem kérik tőlük, büntetni nem lehet őket, hiszen ott laknak az aluljárókban. Szörnyű a látvány is, de az egyebek. Gondolhatod. A rendőrök is és az ellenőrök is ismerik őket. Nem tudnak velük mit kezdeni. Egyébként az európai fővárosokban már sokat tettek azért, hogy legalább a turisták nem lássák ezeket az embereket. Nálunk balhé volt, mikor a belvárosból ki akarták tiltani őket. Sérültek volna a személyiségi jogaik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.