Többtucatnyi mécses lángja lejtett apró táncot péntek este abban a kiserdőben, ahol egy héttel ezelőtt édesapja megtalálta a meggyilkolt H. Nóri holttestét. Emlékezni gyűltek össze a tragédia helyszínén a kislány barátai, ismerősei és mindazok, akiknek elegük volt az erőszakból.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: norbit
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Evikati
A szívem összeszorult megint!
A polgármester beszédéből kiderült, hogy évek óta szenvednek az erőszaktól. Akkor miért nem tettek ellne még semmit. Mindig meg kell várni a tragédiát, hogy intézkedések történjenek?
Ez is olyan, mint a zebra előtti közlekedési lámpa. Akkor szerelték fel, amikor két halálos áldozatot követelő baleset történt egy éven belül. Ezeket is meg lehetett volna előzni!
Zwei
a közbiztonság megőrzése nem önkormányzati, hanem állami feladat! ... ugyanúgy, ahogy ezt megteszik a "ketreces pöcsödi" esetében is ... csakhogy ennek az őrizgetése már annyiba kerül, hogy másra már nem is "fussa" ... pedig, mint látható: "kéne"!
lcd
A HIDEG IS KIRÁZ HALÁLÉRT HALÁL!!NEM ?DE!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.