Májusban érni kezd az első cseresznye, majd az eper, júniusban a ropogós cseresznye, ribizli, később a meggy, a sárgabarack, a kajszibarack, nyár végén, ősszel pedig az alma, a szilva, a körte... ezek a gyümölcsök mind remek kiegészítői a gyümölcsös szeletnek. Persze, befőttel is készíthetjük, de azért a friss terméssel az eredmény sikeresebb lesz. Az alábbi tészta garantáltan ízletes - nem száraz, nem vizenyős, nem morzsolódik. Tapasztalatom szerint az igényes ínyencek is elismerő szavakkal illetik.

Forrás: Életforma
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.