A magyarországi antiszemitizmus fő toposzának számító tiszaeszlári vérvádat festette meg a neves festő, állítja egy titokzatos kép titokzatos tulajdonosa. A mű az Indexen látható először.

Forrás: Index.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
Mi az, hogy antiszemita festmény? Hülyék ezek indexéknél?
Darthon1
Be kell perelni a festékgyárat, mert ők a hibásak abban, hogy ez a mű megszülethetett!
Hellcat
@GeoCravker: Ja csak azt a rendszer ítélte volna el ezt meg majd a zsidók támadják meg...
GeoCravker
@Hellcat: Nem hiszem. Miközben az Index-et valóban minősíti az előkaparása. A vérvádper anno pont olyan koncepciós per volt, mint Rákosi perei. A blikkfang-média akkori képviselői írtak mindenről, és az ellenkezőjéről is. Verne írt a Hold körüli útról, és annak alapján művészi fametszetek készültek. Nem az illusztrátor tehet arról, hogy mégsem ágyúból lőtték ki az első űrhajót. Attól nem lesz kevésbé művész.
Hellcat
@GeoCravker: Azért szerintem a zsidók ezen fel fognak háborodni arra szinte mérget mernék venni. Aztán meg ki tudja a művész mit akart megfesteni...
lenhardtibolya
Félelmetesen jó kép! A tulajdonos nem kívánja felfedni személyét, bizonyára tart valamitől. Azt, hogy valóban Munkácsy festette-e a kérdéses képet, még vizsgálják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.