A rendezvény fő attrakciója Pataky Attila volt. A jelenlévők szerint az "örvénylő idegen energiákat szinte harapni lehetett a levegőben", mikor a zenész sok évtizedes élményeit idézte fel.„Irtózatos csattanást észleltem. Valami végigfutott a fán, és éreztem, hogy kézről kézre adnak engem. Felfektettek egy asztalra. Nagy fejük és nagy szemük volt, pálcákkal bökdöstek engem... " – mondta előadásában Pataky Attila, aki állítása szerint később feleségével és zenekarának billentyűsével is megélt hasonló eseteket.„Most a saját életemet élem, és azt élem meg valóságnak, amit én élek. Tiszteletben tartom, hogy erről kinek mi a véleménye, de olyan nagyon mélységesen ez nem érdekel" – mondta Attila a Fókusz riporterének, majd hozzátette: az ufók is hasonlóképp léteznek, mint az elektromos áram: nem látjuk és nem halljuk őket, de attól még vannak.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Talán egy petrencés rúd hasznosabb lenne...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wormy
A földön nincs értelmes élet, én is csak beugrottam.:))
silber13
@Dulcinea: Fene tudja... Láttam én mán ilyen echte normális zenészt komplett - nem akármilyen - mikrofont felzabálni koncert közben. És még hányingere sem támadt a sok alkatrésztől...Érdekes ám a zenészek élete és szokásaik.
Pálinkafőző Rézüst
Igazi fideszes hablatykatyvasz...:))) hehehehehehe...:))
Dr. Felipe
A lükeforradalmi békásmenet élharcosa az UFÓk- al táncoló pataky zümmzümm attila.
Dr plágium
Ez már megint rátapadt a cefrés üvegre...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.