Richárd megtanulta, bár semmi nem garantálja, hogy a drágább szolgáltató rendesen fog szolgáltatni, az olcsónál biztos, hogy még remény sincs. Az Astra Biztosító emberei 2,5 hónap után jöttek rá, hogy tévesen tájékoztatták naiv ügyfelet, ezért párhuzamosan többen is felmérték a kárát. Ennek ellenére nagyjából az ötödére becsülték a valódi összeget. Régóta szenvedek az Astra biztosítóval, sajnos kifogytam a lehetőségekből, ezért írok önöknek, remélem tudnak majd ezzel a cikkel nyomást gyakorolni rájuk! Január másodikán belém jöttek hátulról. A károkozó egy 20 éves srác volt,akinek se jogosítványa, se forgalmija, se kötelezője nem volt. Nem volt nála se személyi, se lakcímkártya. Gondolhatjátok mennyire örültem neki, de a rendőrök segítőkészek voltak, ezuton is köszönöm nekik! Másnap bejelentettem az Astránál a kárigényemet, ahogy ezt kell. Felvették a kárigényt es pár napon belül jott is a szemlére a kárszakértő. Gondoltam, innen minden rendben lesz, de naiv voltam. [...] Bővebben!

Forrás: Tékozló Homár
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

X-ray
Az oroszlánosnál is híg a lé. Fizetünk, mint a katonatiszt, de amikor kár van, akkor nem fizet, mert 1 éven belül történt ugyanaz a kár. Az eső nem kérdezi meg tőlünk, hogy mikor kívánjuk a beázást. Bunkóbanda!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.