Budapest — Elutasította az Országgyűlés mentelmi bizottságának elnöke a Blikk beadványát, amely Láng Zsolt vagyongyarapodásának vizsgálatát kérte.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Kötelesek vagyunk eltürni, hogy a képviselök annyit lopnak, csalnak amennyit akarnak, a mentelmi jog mögé bújva?? Azt kellene megérteniük, hogy a MI pénzünket lopják...Gusztustalan , jellemtelen és erkölcstelen ez mindenhogyan...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Zsiga Marcell is megúszta,egy nappal korábbra tették a meghallgatását, ne ,hogy másik pártból valaki jelen lehessen.
Annak az öreg manusnak is ilyen olcsó a becsülete és a munkája becsülete. 0
massa
Igy szokta Orbán ami őket érinti elutasitja, lesz még egyszer elszámoltatás!
gazdag dezső
Valahogy vele másképpen vannak ,mint az egyszerű közemberrel! Én később adtam be egyszer a 0,0000000 -ról szoló,igazábol alvó vállalkozásomról az adóbevallást.és megbüntettek 40 ezerre !! / EZ ÉVEKKEL EZ ELŐTT VOLT/Meg kérvényeztem,mondván fizettem a fizetni valókat,időben !Bevétel nem volt,és az egy főre jutó jövedelmünk is nagyon kicsi,mert csak a nyugdíj van! Nem engedték el ,a semmiért is megbüntettek.Végrehajtó jött rám! AKKOR HOL IS VAN AZ IGAZSÁG??A törvények nem egyformán szólnak mindenkire??
Levendula
A szép embereknek több mindent elnéznek...

Én valahogy így tudom elképzelni a polgármestereket: minimum 180 cm magas, 40 év körüli, kisportolt testű, jóképű, szőkésbarna hajú, kék szemű, ápolt férfi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.