Megérkeztek a gólyák Ukrajnába, de a madarak nem tudtak a rendkívüli és váratlanul érkező hóviharról, ezért állatvédők gyűjtik be őket, etetik és felmelegítik a szárnyasokat.

Forrás: Ötvenentúl.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Nem csak a madarak..de mi emberek is összezavarodtunk már..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
@Gránit: No igen..a galambok már csak ilyenek.. én mégis azt mondom neked,hogy gondolj arra, a szívedben, és lelkedben,,fénylő Napsugárra..ami..aki..bearanyozza lényedet..még ebben a zord időben is..
silber13
@Dulcinea: Legyen úgy ahogy kévánni teccik. Mellesleg ez az idő nekem sem a szívem csücske. Még egy füstös ks kályha is jobb, mert ugyi Sztálin eetársakkór megaszonta, hogy ugyi büdösben és melegben még nem szokik megfagyni egy derék komisszár, de a szabad ég alatt abban a tajgai fagyokban annál több atmán...
Gránit
@A Tündik bündije:A kertem gyümölcsfáit, a lugas szőlőjét ,nem permetezéssel védem.hanem a madarakkal,és ez a legkevesebb hogy etetem őket.Így van ez már régen.
Gránit
@Dulcinea: Köszönöm,Kedves szavaidat,féltve őrzöm.
Dulcinea
@silber13: A melengető napsütést...több okból kifolyólag kévánnám...a fenébe is már:))
silber13
@Dulcinea: Eljön az is, hidd el...Majd, mikor a langy tavaszi szellő és a régen várt szelíd napsütés simogatja az ember szívét lelkét, mikor nem kell a vacogtató télre gondolni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.