Ki így, ki úgy ünnepli a Húsvétot, ám az, hogy sonka kerül-e az asztalra, nem kérdés. Na, de mivel is fogyasztjuk a húsvéti sonkánkat a főtt tojáson és az uborkán kívül? Magyarország egyes területein el sem tudják képzelni, hogy a sós, ízes, füstölt, kötözött sonkához puha kenyéren kívül mást is hozzá lehet rendelni, másutt pedig nem értik az emberek, hogy egyesek miért eszik a sonkát kenyérrel, mikor ehetnék kaláccsal is. Méghozzá édes kaláccsal. Szóval ízlések és pofonok különbözőek, ezért aki nem akarja az édeset sóssal keverni, az megeheti a kalácsot magában, úgy is remek húsvéti étel.
Forrás:
nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Új hozzászólás