A bonbon készítés egy külön mesterség, hiszen mindig lehet újat alkotni, az ember sosem tud kifogyni az ötletekből. Én személy szerint nagyon szeretek kísérletezni, játszani az ízekkel. Az első bonbon amit készítettem és nagyon nagy sikere volt, az az étcsoki burkos, tej, étcsoki, méz és tejszín keveréke krémmel. De ezt nagyon egyszerűen még jobban fel lehet dobi, ha valami intenzívebb ízű mézet teszek bele, mint pl.: a gesztenyeméz, vagy fűszert.

Forrás: szepsegotthon.hu
Feltöltő: Szépségotthon
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.