Házilag is lehet csokitojást készíteni. Ajándéknak is remek, de kínálhatod desszertként is, és nem csak a locsolóknak! A csokit gőz felett olvaszd fel (Vigyázz, a felső edény alja ne lógjon bele a forró vízbe!), hagyd langyosra hűlni! A tejszínt óvatosan, állandó kevergetés mellett forrald fel, tedd bele a vaníliaesszenciát! Amikor mindkét komponens langyosra hűlt, szépen, fokozatosan keverd őket össze, amíg sima krémet nem kapsz (1-2 perc)!

Forrás: egeszsegtukor.hu
Feltöltő: Egészségtükör
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.