Sokféle recepttel próbálkoztam már, de eddig ez viszi a pálmát. Nagyon könnyű vele dolgozni és a végeredmény, finom, ropogós, ízletes és még két nappal később is jó állagú. Szóval megsüthetjük a kiflinket mi magunk, nem kényszerülünk az üzletek üres, vagy rossz minőségű péksüteményeit enni.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

X-ray
@Nauta: A pékség tulaja már kilopta belőle a lisztet... :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.