A vak szerelem vagy a vastag pénztárca tünteti el a korkülönbséget a híresség és ifjú szeretője között? Susan Sarandon mindig házasságellenes volt, de állítólag igent mondott fiatal barátjának.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
A francba már!...nah én maradok a sekrestyésnél...az a biztos:))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
honeykiss
Ő tudja...de a gyerek mit csinál 10-20 év múlva ha addig él művésznő?...mit tesz a pénz!
Gránit
Bocs,de hányás ez az egész.Egy selyemfiú,és egy eszement pénzes csaj.Lehet ez a frigy,holtodiglan-holtomiglani is,avagy amíg a lóvéból telik a szerelemre.
silber13
@honeykiss: olthatatlan szerelemre gyulladt a színésznő bájai és vagyona iránt, de inkább az utóbbi ami vonzó lehet ennek a nyálgép lepedő virtuóznak.:-))
Dulcinea
A francba már!...nah én maradok a sekrestyésnél...az a biztos:))
silber13
@Dulcinea: Fiatal sekrestyést nem találni, mert alig kap fizut, miseborral nem lehet üzletelni, maradnak az idős templomszolgák, de azok között is egyre több a nő...
Dulcinea
@silber13: Jaj de kis olyan vagy?!:)) Már pedig én kizárólag a sekrestyést akarom...de lehet csak a misebort, amit komód mögött rejteget:)))
Gránit
@Dulcinea: Mert nem tudsz színészkedni,mert lelked bizonyára tiszta.De gyanús nekem az a sekrestyés.
silber13
@Dulcinea: Vannak normális templomszolgák is, ebben igazad lehet...De a többség...Hááát. Bele- belenyal a miseborba.
Dulcinea
@Gránit: Szia:)) Tudom elcsépelt már amit írni fogok...meg lehet hihetetlen is..már ebben a világban! De engem kizárólag csak az ember érdekel..mit rejt önmagában ott belül..és ha szeretem akkor felőlem lehet akár szegény is! én sem vagyok gazdag...de senki bugyellárisa nem érdekel!
Dulcinea
@Gránit: De miért is gyanús neked az a sekrestyés?:)) szeretnél egy kis misebort mi?:))
Dulcinea
@silber13: Majd adok én neki nyalakodni a bitangnak:)) a bor az enyém..:))
silber13
@Dulcinea: Nem issza...Ahh dehogy issza. Van egy ezeréves recept: Borba néhány szem tömjént rakni, feloldani, és meginni. Olyan " happy " lesz tőle a delikvens. És boldogan szolgálja tovább az Urat, meg a templomot.
Gránit
@Dulcinea: Bocs hogy nem köszöntem! Szia---sztok.Nemes gondolatok,mára ezeket az értékeket,nem sokan,vallják magukénak.A percemberkék,kik gyorsan,és gazdagon szeretnek élni,és nem tudják végül is, milyen szánni valóan szegények.
Dulcinea
@silber13: Ajajj akkor nem kell a bor se:)) csak sekrestyés:))
silber13
@Dulcinea: Nem ismerted ezt a recipét?? Csodálom, hiszen a rómaiak is alkalmazták, a keresztre feszítés előtt ezt adták az elítélteknek. Régi nóta ez már...
Dulcinea
@Gránit: Igen vannak ilyenek is...de csak azért mert akadnak ilyen percemberek...még mindig nem szabad egy kalap alá venni azokkal..a Jómódú emberekkel, akik a két kezük által teremtették meg mindazt a jólétet amiben élnek! Ők nagyon értékes emberek...mert sosem felejtik el, hogy honnan jöttek...és merre mennek! És itt közöttünk is előferdülnek olykor-olykor! Őket tisztelem!
Gránit
@Dulcinea:Miért gyanús? mert korlátolt elmémben úgy rögződött,hogy valamelyik kommentedben,már említetted,ezt a sekrestyést.Amennyiben Te adod,minden mennyiségben:-),és azt is tudom a papi pincékben csak jó borok vannak.
silber13
@Dulcinea: A bor kellhet, de tömjén nincs, csak valami illatosított műanyag vacak. Igazi tömjén kisebb templomokban csak vágyálom marad.
Dulcinea
@silber13: Na most mán osztán ne szédiccsé mán !:))
Dulcinea
@Gránit: Igen szoktam..emlegetni..általában akkor mikor valami-valaki között választani kell, valamelyik cikkben:)) Akkó' szok..mondani, hogy kinek a pap, kinek a papné, nekem meg a sekrestyés!:))

Na hallod...akkó megyünk a pincébe...egy iccére?:))
Gránit
@Dulcinea: 13:18-ra.Én, a cikkben említett szépfiúra gondoltam,aki nem dolgozik.Akik saját erőből lesznek bármikké,bármivé is,semmit sem sajnálok,és ,ha hiszed én ettől a selyemgyerektől sem,kibulizta magának,csak selejtes,nekem kissé,a történet.
Gránit
@Dulcinea: Egy hölggyel,naná,egyrészt mert nem illik visszautasítani,,másrészt,imádom a jó bort is,majd jól kiiszom a sekrestyést a borából/dafke.
silber13
@Dulcinea: Meg kell kérdezni egy sekrestyést...-)
Dulcinea
@Gránit: 13:26 én sem sajnálom tőle..vaktyúk is talál szeget..kérdés milyen áron?
Dulcinea
@silber13: Há' nem is tudom..na majd hazafelé menet..megkérdem azt a bokaficamost:))
silber13
Sekrestyést kiinni a borából? :-)))) és még egyszer. )))))))
Gránit
@Dulcinea: Úgy ahogy mondod.Valóban az öregecskedő hölgy a révész.Az ára csak a selyemfiúnál érdekes.
Gránit
@Dulcinea:Eddig minden mondat" ült ",az-az igazas.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.