Gór Nagy Mária szerint sokat változott a világ: míg annak idején szinte elég volt a tehetség, ma sokkal nehezebb a színészek útja. A színésznő minden energiáját Színitanodája köti le, de a STOPnak adott interjújában elárulta azt is, mit csinál szabadidejében.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Igen! " De csak az tud élni, ki mindig nevet. Kiből kicsordul minden szeretet,kinek lelke az élettől vidám,himnuszt zeng az ég hajnalán! Ki minden könnyből virágot szakaszt, minden sziklából szivárványt fakaszt! Az élet útján az mindig győztesen robog, csak az tud igazán élni, aki mindig mosolyog!"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
@Gránit: @silber13: Ha még egyszer...egymásnak feszültök nem szólok hozzátok meglátjátok..
silber13
@Dulcinea: Persze, hogy nem könnyű...Kiváltképp most. Alulfizetés, néhány kivételezett státusza privilégiua, direktoroktól függés és a megélhetés, ezek rettenetes mérgek, amik kicsinálják a jobb sorsra érdemeseket, főleg a vidéki színészeket...
silber13
@silber13: Nem foglalkozom vele, de, ha nem tetszik valami, hát megírom. És most ez nem tetszett. Sajnálom, ha úgy tetszik Elnézést.
Gránit
@Dulcinea: Igen az írás érző szívet ,gyöngéd lelket mutat.Ami a" feszülést "illeti,én a színészetről mondtam véleményt.Megfogadom tanácsod,nem ér annyit nekem.kösz.
Dulcinea
Nahh...jóvan akkó' ! mert minek a morgás, ha egyszer nevetni is lehet..
csa-csa
silber13-nak igaza van!
egyébként meg egyik szakmába sincs barátság!
és ha jól belegondolunk ne is legyen! Üzlet-barátság nem jár együtt! Más segíteni egy barátnak határokon belül, más alkalmazni akármilyen hülye is a szakmához a magad kárára!! TI alkalmaznátok egy abszolút hozzá nem értő embert csak mert barát, haver, csókos vagy bármi, mert nem mertek nemet mondani? Képesek lennétek csődöt jelenteni egy barátságért? Akkor nem is vagytok üzletemberek, csak egy "jaj szegény barátom" megbocsátó LÚZEREK! Fordított esetben számíthatnál bárkire is? Mindig erre gondolj főleg ha már családod is van! Akkor csakis erre!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.