Úgy tűnik, fegyver és vadászat nélkül nem élet az élet Stohl András számára. A Jászai Mari-díjas színész fegyvertartási engedély híján íjászkodni kezdett, talán még vadászni is megpróbál majd a nyilakkal. Stohlnak a 2010 májusában okozott balesete miatt kellett lemondania a lőfegyverről. Mint annak idején megírtuk, a színész akkor – akárcsak 2002-ben, amikor fejre állt a kocsijával – részegen karambolozott Fót közelében. Az ütközésnek egy súlyos és egy könnyebb sérültje volt. Az RTL Klub volt műsorvezetőjét ezért börtönbüntetésre ítélték, 5 hónapot a rácsok mögött is töltött, ráadásul öt évre bevonták a jogosítványát, és a fegyvertartási engedélyét is elvették. Pedig a sztárnak a száguldás mellett a vadászat a másik nagy szenvedélye, és a jelek szerint egyik nélkül sem képes sokáig élni.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

khmm
Muszáj erről a pöcsről mindennap cikkezni, így is irritál...
khmm
Muszáj erről a pöcsről mindennap cikkezni, így is irritál...
silber13
adjanak neki krumplipuskát, azzal vadászhat az ablaküvegen landoló legyekre.
Halszem
@silber13: propeller.hu/szorakozas/2671488-stohl-nem-igerem-hogy-nem

"A legnagyobb baj az volt, hogy nem ez volt az első eset, hogy így ültem autóba. Ha belém bújik a kisördög, nem bírok magammal, és én tényleg addig jártam a kútra, amíg el nem tört a korsó - mesélte Stohl, aki akármennyire is megbánta a történteket, nem tudja megígérni, hogy nem fog újra ittasan autóba ülni."

Egy krumplipuska is túl veszélyes a kezében!
honeykiss
Egy szál virágot nem adnék a kezébe,mert az is elhervadna pillanatok alatt...
zipper
"Stohl íjra cserélte a puskáját" - majd az íjat vodkára és sörre !

Amúgy meg qrwára tele van a tököm nekem is, hogy egy renitenssel pótolják ki az üres sajtórubrikákat !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.