Elképzelhető, hogy a Billerbeck feltalálta a kizárólag jégkásás vízben mosható vagy öntisztító plédet, ami azonban szobahőmérsékletű víz hatására 12-15 centiméterrel hullámosodik rövidebbre. A gyártó természetesen nem rendeltetésszerű mosással vádolva elhajtotta naiv ügyfelet, úgyhogy végül a bajai Forma Stúdió cserélte ki saját költségére a darabonként 17 ezer forintos takarókat: 2013. 03. 21.-én vásároltam Baján a Forma Stúdió üzletben 3db Cotton Pure - Natur plédet. A soron következő hétvégén ki is mostuk az első plédet a háromból, a cimkén megadott utasítás szerint, 30°-on, rendkívül kímélő mosás. A megszáradás után tapasztaltuk hogy a pléd felülete filcesedett, és a hosszából is összement 15cm-t meg a szélességéből is 15cm-t, a felülete pedig hullámos lett. A 150 x 200cm-es plédből lett 135 x 185cm. Sajnos mire észleltük a problémát, már bekerült a mosásba a második is, amit ugyanígy mostunk, érdekes módon az már kicsit kevesebbet ment össze, olyan 12-13cm-t, és nem is lett hullámos, viszont filces lett ugyanúgy a felülete. A harmadik az teljesen újként megvan. A mosógépünk is vadiúj, a Siemens csúcsmodellje. Nem hinném hogy nem felel meg a mosási minősége. [...] Bővebben!

Forrás: Tékozló Homár
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Ez kérem..Pech a javából...Billerpech!:))) Jobb lett vóna ha csak nézegeted azt a plédet, és nem koszolod..akko' nem köllött vóna mosni, oszt nöm megy össze!:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.