Az alatt az egy félév alatt, amit Dániában töltöttünk, nagyon sok baguette-et ettünk. Annyit, hogy a vége felé már untuk is. A minap jutott eszembe, hogy itthon is kaphatóak a sütőben pár perc alatt készre süthető baguette-k, mégis ízben valami tartalmasabbra vágytam. Megsültek hát az első saját készítésű darabok, hagymás ízesítéssel.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.