Meg fognak lepődni azon az eddig soha, sehol nem látott patológiai elemzésen, amivel azok szembesülnek, akik végigolvassák az alábbiakat. Bár hirtelen és egy csapásra kelt, mégis: egyértelműen egyedülálló... Orbán Viktor esetében, 2010-től kezdve a személyiség olyan radikális és olyan gyors inflációját és hanyatlását láthattuk, amire nem tudunk magyarországi példát legalább a XX. század ötvenes évei óta. A hajdani, klasszikus pszichopata Orbán Viktor az első Orbán-kormányt (1998-2002) és az azt követő 8 esztendős ellenzékbe kényszerülést követően, 2010-ben bekövetkezett második kormányra kerülésével a magyar történelemben akár példa nélkül álló módon gyors és súlyos hanyatláson ment keresztül.

Feltöltő: lópicigáspár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiskutyauto
Ezt jól tudja minden értelmes ember az országban. Csak egyre fogynak az értelmes emberek mert tömött sorokban menekülnek, jelen, 100 éve nem látott exodusban. Továbbá aki kénytelen maradni az fagy félti az egzisztenciáját vagy pedig van az a pénz, amiért bólogat ezeknek a pszichopatáknak... Már alig vannak akik tisztában vannak eme a cikkben leírt trivialitással... Ha elmebetegek kapnak hatalma és hisztérikusan tobzódni ámokfutni kezdenek, amit épp most élhetünk át hazánkban, annak csak tragikus kimenetel lehet, amit már a történelem során láttunk párat. Éppen ezért kéne még időben nemzetközi bírósághoz fordulni és követelni a főbolondtól és az őt körülvevő falkát, mely őrültek, dilettáns ostoba barmok és köztörvényes bűnözők - illetve ezek különféle arányú elegyei - KIVÉTEL NÉLKÜL MIND ELMESZAKÁRTŐI ALKALMASSÁGI VIZSGÁLATON ÉS VIZSGÁN ESSENEK ÁT... aki alkalmatlan (tehát nyilván az egész orbáni hiéna-slepp, szinte kivétel) TAKARODJON A HATALOMBÓL..!!! És örüjön hogy megússza az életfogytot, mert nem beszámítható...
dömdödöm
ez jó írás de nem vagyok pszichológus úghogy elolvasom és értelmeznem kell vagy még 2 x .Egy mondatban össze foglalva az okokat . Ilyen amikor egy kommunista rendszer által szocializált suttyó übervidéki földművelő kapás ,kaszás, gereblyés búzavető és arató fazonok valamilyen csoda folytán egytemisták lettek és az általuk unalomból alakított párt egy hibákat nem tűrő és nem viselő , tőkén és üzleti érdekeken alapuló kapitalista rendszerben kétharmados hatalmat élvez , és ezáltal azt hiszi bármit megtehet . Tévednek uraim ! tévednek
dömdödöm
Ez egyben válasz a tandíj szükségességére is . A tandíj azért kell hogy ilyen suttyó senkiházi fazonok akiknek jobb esetben egy traktorral kellene szántani -vetni soha ne kerüljenek az üzleti világ elitjébe és a poltika közelébe sem .Most láthatjuk az élő példát hogy milyen az amikor ezek megszerzik a hatalmat. A barátok haverok jól járnak a nép meg szopja a tehetetlenséget és ki van szolgáltatva a buszon két megálló közötti ötletelésnek .
dömdödöm
Csak mellékesen jegyzem meg úgy hogy senkit meg nem sértve . A 60 -as évek elején született korosztály már a nyolcvanas években sem volt képes felvenni a ritmust a világ a gazdasági technológia és a technika köztük a legmeghatározóbb a számítástechnika fejlődésével .
Ezt tanúsíthatom mert tanúja voltam és saját 2 szememmel láttam . A mai kormány ezekből a fazonokból tevődik össze . :-(((((((((((((
dömdödöm
Ebből a csúnya randa adósságválságból csak menzetközi összefogás elérésével van kiút .Ha egy ország szabadságharcot vív és sját útját járja az lehet egy rövidtávú tűzoltás de csak is rövidtávú . Mindenképpen meg kell egyezni a kilábalás érdekében és új alapokra kell helyezni a nemzetközi diplomáciai és gazdasági kapcsolatokat .E - nélkül GAME OVER lesz hamarosan kedves barátaim !
dr. prédikátor
Ha valakinek van ideje és gyomra akkor olvassa el a Mein Kampf- ot.Megdöbbentő a hasonlóság Orrbán és a Führer között.!!!De a náci vezetők között is van hasónlóság.Pl Heinrich Himmler a rendőrminiszter,Jozef Göbbels,a propagandaminiszter,Speer a birodalmi építész,De azt hiszem lehetne sorolni.lehet hogy ezek reinkarnációi most a fütyeszben vannak???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.