Zokogva hallgatta végig fia meggyilkolásának részleteit Szita Szilvia a bíróságon. Az anyát a családja óvta, hogy elmenjen a tárgyalásra, de úgy érezte, tudnia kell, mit élt át Bence.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lenhardtibolya
Szegény asszony, aki nem egészséges, de abban reménykedett, hogy gyógyulása után ismét vele lesz kisfia, most elveszítette ezt a lehetőséget. Borzalmas lehetett végighallgatnia, amint a gyilkosok részletesen elmondták, mit műveltek a gyermekkel, mennyit szenvedett, mennyire félhetett halála előtt... Igaza van, nem ember, aki ilyesmire képes... Bence már az égben van, őt többé nem bántja senki, ez adjon megnyugvást az édesanyának!
Varicler
Lehet, hogy sok mindenki haragját vívom ki, de mindamellett, hogy tudom, hogy szülőnek borzalmas lehet a gyermekét így elveszteni, mégis kikívánkozik belőlem, hogy ez az asszony nem most vesztette őt el, hanem akkor amikor eldobta. Ha nem így lenne, nem kellett volna idegen embernek nevelnie. Be lehet állítani úgy is, hogy ez az asszony beteg, de nem igaz.. Annak az anyának aki eldobja a gyermekét komoly felelőssége van a gyermek további sorsának alakulásában. Mert azt azért ugye tudjuk, hogy aki az anyjának nem kell, az már előbbi-utóbb valakinek csak útban van. Remélem, hogy a gyilkosai bűnük nagyságának megfelelően megbűnhődnek, de nem menthetjük fel az anyát sem a felelősség alól.
gabrella
@Varicler: Teljes mértékben egyetértek veled! Tulajdonképpen ez az "igazi" anyja küldte a halálba, akkor amikor eldobta magától.
A halálában ő is jelentősen felelős. Szégyellje magát!!! Soha nem tudtam volna lemondani a gyerekemről.
SELIG
Mihez ad erőt neki?
Egyébként miért csak most érdekelte, hogy mi történt a fiával?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.