Budapest — Komoly károkat tudnak okozni az állami vezetők, ha a kormányhoz ülnek. Az elmúlt egy évben a Blikk számításai szerint 14,8 millió forint értékben szedtek össze közlekedési bírságokat, s törték a szolgálati autókat, de elhagytak és tönkretettek kincstári mobileszközöket is.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

honeykiss
Semmi sem drága, ameddig a nép adójából fizetik...némelyiknek inkább szamarat kellene vezetni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
oszella
Amúgy senki ne higgye hogy egy pár garast is fizetnek! Fideszesek? Előbb kerül utcára az a szerencsétlen kék ruhás mint ezek fizessenek! Politikus egy külön állatfaj .Szakmájukban elbukott , balfaszok társasága! Elit legalja! De brutálisan meg vannak fizetve! Magyarokra fokozottan értendő! Herék,csótányok , de jól megélnek belőle! FIDESZ politikai elitje megmutatta hogyan kell hülyére venni a jó népet! Ezek fizetni! Ugyan már! Melyik rendőr büntetné meg kenyéradóját! Olyan mint a rezsicsökkentés,van de erre ott a VARGA csomag! Hamis a baba!
honeykiss
@Betaloc: óvatosan az árammal DRÁGA!...viszont a szamár jól tud harapni és azt minden idióta el tudja vezetni, még a KRESZ sem kell hozzá )
Betaloc
@honeykiss: Én is óvatosan gondoltam...
csa-csa
@kukac50: tévedés! őrájuk "nem" vonatkoznak a törvények!
kukac50
@csa-csa: Akkor minek hoznak új törvényeket,ha nem minden állampolgárra egyformán vonatkozik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok