Budapest - Nagyjából húsz kilótól kellene megszabadulnia Molnár Anikónak (37), hogy újra levetkőztesse őt a Playboy! Az egykori Nagy Ő azt konkréten nem árulta el, hogy pillanatnyilag hány kiló, annyit azonban elmondott, hogy 38-as ruhákat hordott, amikor legutóbb, egészen pontosan 2008 februárjában a nyuszis magazin címlapján szerepelt, nemrég pedig 46-os volt a ruhamérete. Keményen diétázik hónapok óta, és bizony meg is látszik az eredmény.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Lemondják a vetkőzést - kiveri a veríték, megvan a -20 kiló! :))
honeykiss
Elfogadhatná már,hogy ő egy 80-s évekbeli NDK-s úszónő kinézetü és soha nem lesz fogas alkat...ilyen az adottsága...uncsi ez a nyávogás...
verőce21
Meddig illik egy nőnek felemelni a szoknyáját?
- Harminc éves korig.
miazavalami
Neki a férfiak csak a seggére kíváncsiak. .-(
kukac50
Üljön ki a napra majd el izzadja a 20 kilót.
tudósbagoly
Nagyon sajnálom, hogy ennyit le kell adnia ezért a pénzért - más 22 ezerért kapál a tűző napon, még lefogyni sincs ereje. De ő Ő - Amerikában százszor ennyit kapna egy híresség!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.