Budapest - Nyaralni vitte a Balatonra édesapja a kispesti óvodából hétfőn ellopott K. Liliánát (4). Kovács Zoltán maga jelentkezett a rendőrségen a csöppséggel, ahol átadta őt az édesanyának. Mint megírtuk, a kislányt a Facebookon is kereste az asszony, a gyerek három nap után került elő.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ezzel - lehetséges - hogy csak azt érte el,
hogy az óvónők nem fogják legközelebb kiadni a kislányt az apának
nagy valószínűséggel az anya letiltatja !
A kislány érdekében jobb lenne ha megegyeznének
az anyának be kellene látni, hogy az apára is szüksége van a gyermeknek !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
darwin
@Bereczné Torma Valéria: És olyan férfi is ,akivel képtelenség zöld ágra vergődni.Sok az olyan,hogy csak kínozza az anyát és a gyereket,azt mondja megy érte,aztán mégsem.A gyerek meg szenved.Itt is el lehet mondani,hogy tisztelet a kivételnek,de miért olyan sok az anyukával élő gyerek?
1 : Apukának nem is kell.
2 :Apuka nem tudja ellátni.Nem ért hozzá,nem is akar.
3 :Ha a gyerek az apához kerül,mert mégis el tudná látni és akarná is,akkor a barmok mindennek elmondják az anyát,hogy mekkora ribanc,mert nem kellettek neki a gyerekei.
Pedig lehet,hogy az anya is pártolná az ötletet,csak nem merné bevállalni a tökéletlenek miatt.
Bereczné Torma Valéria
@darwin: Persze van ilyen is és van olyan is,csak akkor legyünk igazságosak.Én sosem gondoltam hogy vegyük el a gyereket az anyától,még azt sem mondanám hogy ribanc.De mikor ártanak a gyereküknek,egyáltalán nemtartom helyesnek.
nehogymá
sok mocskos dolgot megcsinálnak a szülök a gyereküket használva.nem értem minek az a sok szervezet ha éppen azoknak a jogai nem érvényesülnek akikért fenn tartják .nevezetesen a gyerek,gyámhatóság,gyermek védelem.azon kivül,hogy kevesebb a munkanélküli nagy hasznukat nem látom.szemét dolog eltiltani a gyereket a másik szülötöl,aljas dolog nem menni a láthatásra.tudom,mert én is hiába vártam apám .az anyát seggbe billenteném,hiszen tudta ,hogy az apa vitte el,mégis a facen pánikolt.lehet a gyerek már aznap meg lett volna ha nem sunyizik.nem normális.én sem gondolom,hogy egy gyereknek csakis az anyjánál van a legjobb helye.föleg hamár nem csecsemö.ennél már csak az rosszabb ha egyiknek sem kell.
Tekla
@vakvillám: Én meg az anyát . Ja a nőknek nincs . :)
Tekla
@vakvillám: Amikor olvastam a fészen ,szinte biztos voltam ,hogy nem szerv kereskedők által ellopott ,vagy pedofilok zsákmánya a gyermek ,hanem, nem normális szülei állatodnak vele. Az ilyen önző anyától el venném agyereket ,ha az apa sem alkalmas akkor nevelő otthon ,mert ezeknél még az is jobb lehet. A gyerek nem birtok ,ezt az anyukának illene tudni. Ha már most sem tudja ,mit fog lógni a serdülőn ,tönkre téve annak természetes fejlődését. Ez egy frigid nő bosszúja a férjén típusú buli. De miért foglalkozik ezzel a rendőrség? Forduljon bírósághoz a tulajdonát védelmező anya és kérje a gyermek vissza államosítását.
vakvillám
@Tekla: Kedves Tekla.Azt gondolom, mint gyakorló szülő,nem sok minden uj gondolatot.tudnék,kommentedhez fűzni.Tegnap 8:40-es mondanivalómat megnézed--meglátod az- azonnosságot üdv.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.