Nemrég olvastam Marylin Machlowitz amerikai szociológusnő kutatásáról, mely részben a karrierista nők párválasztási szokásairól szól. A kifejezés annyira mindennapos, hogy észre sem vesszük, a karrierista férfivel kapcsolatban nem merülnek fel hasonló kérdések. Pedig épp...

Feltöltő: Alexa07
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szvetlana
@Alexa07: Sok házasságot láttam már magam körül, vannak benne nagyon tanulságosak is. Az egyik igazán karrierista férfi már a negyedik feleségét koptatja, mert a nők képtelenek elviselni, a férfi önzőségét, a nők ebben az esetben csak mint kiszolgáló személyzet vesznek részt a házasságban.
A másik, ahol a nő volt a karrierje csúcsán, egy multinál volt közgáz. igazgató 3 nyelvvizsgával. 3 gyerekük volt, az asszony horribilis összegeket keresett, aztán 20 év után a férj mégis csak elvált, és elvett egy egyszerű kis vidéki tanítónénit.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szvetlana
@verőce21: Ott se nem:)) Rend a lelke mindennek.
verőce21
@Szvetlana: A lepedő gyűröttségét is leellenőrizted, mivé vált, amíg Te Münchenben, vagy Zürich -ben töltötted az éjszakát a vasúti szállóban? .)
Szvetlana
@verőce21: Dehogyis! Ilyen kicsinyes nem vagyok:))
verőce21
@Szvetlana: Pedig "rend a lelke mindennek!" :)
verőce21
@Szvetlana: Jót beszélgettünk! Jó éjt! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.