Vannak nők, akik akármelyik férfit megkaphatják! Az ajtóik előtt tízesével sorakoznak a csinosabbnál csinosabb, tehetősebbnél tehetősebb jóképű fiatalemberek, akik csak arra várnak, hogy az illető hölgy végre megszánja őket egy pillantásával. Vajon miért van a férfiakra ilyen hatással néhány nő? Mit csinálnak ilyen átkozottul jól? Gyere és teszteld, hogy te bárkit megkaphatsz-e?!

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vakvillám
@Dulcinea: Jajj ti nők -drága nők..))A női szolidaritást nem tenném ,vicc tárgyává--ott sem tettem,inkább a humorosabb,olvasatát gondoltam leírni--mintsem ezért a hölgyeket elmarasztalni:))Minden dalát ismerem Homonyiknak ,és mikor megláttam soraidat meghallgattam minden nótáját--közöttük ezt is . Ezek a dalok érzelmi, bombák olyan szépek:))
Dulcinea
@vakvillám: Mindegy...mi volt a volt! Hiszek a jövődben, és elfogadlak olyannak amilyen vagy...

Azt hiszem ez az egyetlen leírt mondat...bőven lehetővé teszi, egy nagyon különleges barátság kezdetét...
vakvillám
@varrólány: Nem,ez nem póker asztal, ez itt egy komoly, olykor humoros beszélgetés helye ,ahol nyíltan mondunk véleményt, és ütköztetünk véleményeket,ez itt a béke szigete a pókerjátékhoz képest, mert az csak nevében játék,vagy buksz--vagy nyersz.Itt nem háború folyik ,csak érvelésekkel teli csatározások,,de az itt aratott győzelmek is győzelmek.:))és kell,hogy legyen értéke.
vakvillám
@Dulcinea: elfogadom--mondanivalódat---bizalmad köszönöm--kötelezettségeimmel:))
varrólány
@vakvillám: Már amikor béke szigete, már amikor! :-))
Szócsaták tényleg vannak, d e annyi kell! :-)
vakvillám
@varrólány: Tudod--még a legjobb családokban is" előferdülnek" surlódások --na itt is-de ez szódával elmegy:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.