A NATO segítségét kérte az ellenzéki csoportosulás, amely puccsot tervez Vlagyimir Putyin orosz elnök ellen és a tervet a washingtoni csúcstalálkozón mutathatja be.

Korábbi orosz parlamenti képviselők kérték arra a NATO-t, hogy támogassa kampányukat Vlagyimir Putyin orosz elnök ellen – tudatta a The Times.

A brit lap értesülései szerint több mint 60 politikus gyűjt össze Varsóban azzal a céllal, hogy kidolgozzák a Kreml megdöntésének részletes tervét – vette észre a Magyar Nemzet.

Puccs forr Putyin ellen – a NATO-hoz fordultak segítségért

Puccs készül Vlagyimir Putyin ellen – Fotó: Youtube

A stratégia neve Győzelmi terv – ennek része az, hogy segítséget a Nyugattól kérnek, szeretnének újabb oroszellenes intézkedéseket és több fegyvert Ukrajna részére.

Az ellenzéki tömörülés meg van győződve arról, hogy Oroszországban csakis erőszakkal képesek rendszerváltást elérni, amely többek között azért is nagyon fontos, mert a Kreml több száz orosz állampolgár haláláért felelős naponta, nem is szólva az ukrán és civil halálos áldozatokról – írta a Magyar Nemzet.

A The Times úgy tudja, a júliusban Washingtonban megtartandó NATO-csúcstalálkozón mutatná be tervét az ellenzéki csapat, amely egyébként 2022 novemberében alakult, Népi Képviselők Kongresszusa elnevezéssel és 106 taggal – köztük még hivatalban levő parlamenti képviselők is vannak.

A tervezetükben olyan törvények is szerepelnek, amelyeket azt követően vezetnének be, hogy Putyin hatalma már megdőlt, ilyen például a belbiztonsági szolgálat felszámolása – írta a Magyar Nemzet.

Forrás: magyarnemzet.hu, The Times
Fotó: Youtube

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Nem veszélytelen vállalkozás, de sok sikert hozza. Rajta!
Egyuttal buktassak meg a mi putyin pincsinket is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Őrnagy
@Bilibácsi: Bilibácsi, Bilibácsi
A világ melyik része demokratikus, és miben realizálódik az ottani "Demokrácia"?
Csak nem arra célzol, hogy esetleg az USA az egy "demokrácia", mert ott 5 millió halott is szavazhatott legutóbb az elnök elektoraiért?
Vagy attól demokrácia, hogy 2003-ban "Tömegpusztító fegyverek" keresgélése címén (amit máig nem találtak meg), lerohanta Irakot, végogbombázta, és a "Demokrácia" nevében bűntetlenül megölhetett fél millió Irakit?
Yoda69
@Géza: Sikari, prusszelt elfoglaltad mar?
Nyírfa
@lampa laz: 17.51

Ugye? Bármennyire is örülnénk Putyin eltávolításának, nem szabad elveszítenünk a józanságunkat.
Géza
@Yoda69: Te leszoktál már a lánytestvéredről? Tudom, ez az ősi kultúra felétek! Mi magyarok nem szeretjük az ilyeneket!
Yoda69
@Géza: Kecskebaszo román tahó. Te sose voltál es sose leszel magyar.
Géza
@Yoda69: A gyerekgyilkos fajtádat kecskebaszózd retek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.