A paprika és a paradicsom a nyár elmaradhatatlan alapanyagai, ízei. Igazán sokszínűen felhasználhatók, és remek ételek készíthetők felhasználásukkal. Ismerjük meg közelebbről! ...

Forrás: HáziPatika.com
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szvetlana
@ila51: Igazad van, csak egy pillanatra összekevertem a raviolival:)) Igen a gnocchit én is ettem fokhagymás paradicsommártással és fekete kagylóval. Meglepően jó volt.

Most van a befőzés ideje, lehet készíteni paprika krémet par, mártásban, ez nagyon fini télen levesben , pöriben ,pizzán, talán nekiugrok és főzök egy kicsinykét:))
ila51
@Szvetlana: mivel nincsen kamránk , nekem az ilyen áldásos tevékenységek kimaradnak...
Szvetlana
@ila51: Ezt én is nagyon sajnálnám, mert egyrészt szeretek kutyulni bármit, másrészt jó ha a kis nyári bőségből juttatok télre is:)) Erkélyed van?
ila51
@Szvetlana: nincs , csak folyosó , az is nyitott :)
Szvetlana
@ila51: Patt helyzet. Akartam javasolni egy beépített gardrób szekrényt a teraszra, nagyon praktikus sokminden tárolására.
Akkor marad a frissen főzés:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.