Budapest – Két fiatalember vesztette életét a szerdai budapesti taxis balesetben. Miközben a mentősök azért küzdöttek, hogy életben tartsák S. Barnabást (†18), a fiú édesanyja zokogva toporgott a mentőautó előtt. Az anya a végsőkig bízott abban, élve ölelheti magához fiát, de már csak elbúcsúzni tudott tőle. Az öszetört nőt az a férfi vígasztalta, aki autójával elgázolta a fiút és barátját. Barna szerdán délután jó barátjával, B. Benjaminnal (†18) próbált az úttesten átszaladni, amikor egy taxis halálra gázolta őket a XV. kerületben. – Amikor kitámolygott a mentőautóból az anya, látszott az arcán, hogy összeomlott körülötte a világ. Különös az élet, de percekig éppen annak a taxisofőrnek a karjában zokogott, aki elgázolta a fiát – mondta el Roland, az egyik szemtanú, aki a közeli pizzériában ült, amikor hangos csattanásra kapta fel a fejét.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Részvétem a fiúk szüleinek, és mielőbbi gyógyulást a lelki sérülések után a taxisnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
@ziziplanet: ez hívják úgy hogy rutin ,ha elédfutnak hírtelen még 50 ről sem biztos hogy meg tudsz állni . Multkor a belvárosban két fiatal cigánygyerek kergetőzött a járdán és az egyik lefutott elém hírtelen , csak a jó reflexeimnek ( és hogy nem rég cseréltettem komplett féket tárcsákkal együtt horror összegért ) köszönheti a kis köcsög hogy nem gázoltam el :-(
DogAdventures
Egy anya szívesen halna akár ezer halált, ha ezzel megmenthetné a gyermekét.
Törölt felhasználó
@dömdödöm: ez a cigányozás, köcsögözés azért már lehet nem a témába vág...Másrészről ezerkről a kisgyerekekről is ezt gondolod..hogy k...,vagy ők nem azok voltak, mert meghaltak és nem romák..
dömdödöm
@ziziplanet: nem , nem gondolok semmit senkiről , elmondom a történet végét is mert jogos a kérdés . Kiszálltam a kocsiból és kérdeztem hogy ugyan mit művelsz ember nem a tanyán vagytok . És még a kis gyökérnek állt feljebb elkezdtek anyázni és már jöttek is a jól ismert cigánystílusban felém támadni ,( olaszliszka ) beültem és elhajtottam .
Remélem így már érthető . Jó éjt !
Törölt felhasználó
@dömdödöm: gyerekek basszus..., ha mondjuk ezt békáson megjátszod akkor is neki áll feljebb csak nem roma... de nem menjünk el ebbe az irányba..:(
dömdödöm
@ziziplanet: 1-et értek , nem lehet általánosítani ezt .Egyébként a volt osztálytársam 20 éve
a temetőben fexik szegény mert 21 éves korában valaki elgázolta amikor szerencsétlen át akart futnia zebrán .Szóval erről ennyit .Mindenki vigyázzon magára és másra is ! Üdv !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.