A kislány betegen feküdt otthon, amikor a család kedvence megvadult és rátámadt. A kutya rongybabaként rázta a gyereket, aki nem élte túl a brutális harapásokat.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
martinpalermo
@varrólány: Igazad van erről én is ennyit tudok ,és gondolok.Jó lenne tudni mennyi a reflex -szerű,és mennyi a szándékossága a kutyának.Lehet,ha időm adja szétnézek a neten hátha van valami tudományos erről a témáról:))
Szvetlana
@Dulcinea: 9.30 Én sem találom az általad is keresett cikkeket. Volt a Címlap alatt is olyan, hogy az elmúlt 24 óra hírei. Most nincs.
Van úgy, hogy csak este tudok itt lenni, de nem tudom elolvasni azokat a híreket, amiket reggel tettek föl. Sajnos így el kell barangolnom más portálokra.
Nagyon zavaró:))
Dulcinea
@Szvetlana: Nem értem mi a célja a propeller csapatnak...ezzel a kicsit sem jobbító külsővel...? Nem értem miért kellett tönkretenni azt ami olyan jó volt!
Szvetlana
@Dulcinea: Tényleg nem tudom. Nem tudok itt ülni egésznap. Este pedig már nem tudom elolvasni azokat. Na, cső, elmentem:(((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.