Mivel töltsétek szabad időtöket ősszel? Sajnos sok gyerek nem talál ki magának programot, nem érdeklődik semmi más iránt, csak a képernyők, számítógépes játékok vonzzák. Ha szeretnéd, hogy a fiad mással is foglalkozzon, ajánlj a figyelmébe Te néhány érdekes időtöltést!

Forrás: sracnevelde.hu
Feltöltő: Operencia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

martinpalermo
Gyermekem irány a természet gyalog ,kerékpárral,ott a kert,segíts téliesíteni és még focizhattok is.Apropó anycikád azt mondta a birs almát meg kellene pucolnom van,vagy 200 kiló--tudod nekem mennem kell a kocsival a szervizbe.Majd írok.
silber13
Ha süt a nap, menjenek a gyerkőcük ki a város- vsgy falu széli erdőkbe, ligetekbe pagonyokba és lessék meg a természet őszi, semmihez sem hasonlitható szinkavalkádját, hallgassák a lehulló falevelek zizegését, szelid neszezését, csodálkozzanak rá a téli időszakra készülődő állatok serénykedésére, és mindeközben élvezzék a szabad levegő jótékony hatását.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.