A párolás, a sütés-főzés során a zöldségek sokat veszíthetnek tápanyagtartalmukból. Az őszi, téli hónapokban, amikor szervezetünknek különösen nagy szüksége van a vitaminokra, érdemes minél gyakrabban nyers alapanyagokból összeállított fogásokat kipróbálnunk – vallja Vetsey Nóra, az Élet Éttermének konyhafőnöke. Ahhoz pedig, hogy tanácsát könnyebben megfogadhassuk, most négy egészséges receptet ajánl.

Forrás: Blikk.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.