Régóta foglalkoztat a téma, hogy miért vonzzák a nőket az úgy nevezett rossz fiúk? Először is tisztázzuk, hogy kik azok a rossz fiúk. Röviden jellemezve a megbízhatatlan pasik. Mindannyian boldog és nyugis életre vágyunk, de egy zenész, egy vad motoros, egy izompacsirta, egy művész, egy Casanova, egy tipikus Adonisz aki az alfahímek alfája mindannyiunkat vonz.

Feltöltő: cikk
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szvetlana
A nőkben is meg van a kalandvágy ugyanúgy, mint a férfiakban, csak van aki mer élni vele, van aki nem. Egy jóképű fazont meghódítani vagy megszerezni, ez emeli az adrenalin szintet. Hogy miért éppen a rosszfiú? mert az izgisebb, merészebb, szórakoztatóbb.:))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Ma nagy igazságokat mondasz ez totál ül!
cikk
@varrólány: Azt lehet kihasználni, aki hagyja. Ha hetekig, vagy hosszabb ideig jó volt a kapcsolat, akkor nem mondhatjuk kihasználásnak... A szakítás után egyszerűbb a másikat hibáztatni, ezért is van folyton ez a szlogen... :)
Szvetlana
@cikk: tegnap 20.53-ra Mivel Mick Jaggert említették, akkor maradjunk a zenész-énekes pasinál. Népszerűek, jóképűek, vagányok, röpködnek a női bugyik a színpadra. Koncert után piálás, bele az éjszakába. Egy ilyen pasit megszerezni azértnem könnyű, mert sok lány pályázik rá. De ha megvan, az egy diadal. De ez a kapcsolat csak egy röpke futó kaland, mert mondjuk ha férjnek is ilyen, akkor már átváltozik gyötrelemmé, hiszen melyik nő szereti, ha a férje állandóan úton van, és ki van téve a kísértéseknek ?
silber13
@Szvetlana: Voltál már szinpadon? Zenéltél már végig egy, vagy két koncertet egy nap, terljes erőbedobással? Mert, ha nem úgy játszol, azt a hallgatóság észreveszi és legjobb esetben is fagyos lesz a fogadtatás! És, mire egy ilyen buliról elindulsz hazafelé, hát bizony minden vagy csak nem friss és fürge.. Persze, megisznak 2-3 üveg sört, egyfajta görcs- és feszültség oldóként de kevés az, akinek kedve van az éjszakába belemenni. A legtöbb csak csendre, nyugalomra vágyik. Akad néhány kivétel persze, de a nagy többség örül, ha kinyitja hajnalban a lakásajtót és ágyba zuhan.
cikk
@Szvetlana: Nagy sikerélmény lehet, de éveken át nem sok nő bírná. Bár azért a sztároknak is van feleségük általában. :) A gyötrelem akkor is meglehet, ha csak egy rövid iszonyról van szó, mert a "talán az enyém lesz" "talán megváltozik" gondolatok kínozhatják a nőket. Nem mindenki képes elfogadni, hogy tart amíg tart, élvezni lehet, de ennyi.
cikk
@silber13: Mesélj nekünk még az éjszakai életről. Komolyan érdekel! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.