Régóta foglalkoztat a téma, hogy miért vonzzák a nőket az úgy nevezett rossz fiúk? Először is tisztázzuk, hogy kik azok a rossz fiúk. Röviden jellemezve a megbízhatatlan pasik. Mindannyian boldog és nyugis életre vágyunk, de egy zenész, egy vad motoros, egy izompacsirta, egy művész, egy Casanova, egy tipikus Adonisz aki az alfahímek alfája mindannyiunkat vonz.

Feltöltő: cikk
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szvetlana
A nőkben is meg van a kalandvágy ugyanúgy, mint a férfiakban, csak van aki mer élni vele, van aki nem. Egy jóképű fazont meghódítani vagy megszerezni, ez emeli az adrenalin szintet. Hogy miért éppen a rosszfiú? mert az izgisebb, merészebb, szórakoztatóbb.:))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
cikk
A téma feldobva. Mik a tapasztalatok, vélemények? :)
silber13
Szóval a cikk irója szerint " egy zenész, egy vad motoros, egy izompacsirta, egy művész és még néhány emberke" a rossz fiük közé, vagyis a cikk szerint a megbizhatatlanok közé tartozik? Felettébb érdekes vélemény!! Hát ide sorolnék tán jónéhány firkászt is, a maga Ianus arcával. Mert, ha valakik igencsak oda tartoznak, hát akkor nekik bizton ott a helyük.
cikk
@silber13: Nem mindenki tartozik ebbe a kategóriába. De azok a pasik, akiknek napi szinten millió lehetőségük van a csajozásra, általában nem a hűség mintaképei. De persze kivételek mindig vannak!
varrólány
Nem tudom, de ilyen kérdést! Mert mások mint én , tessék meg van magyarázva.:-))
varrólány
@cikk: 10.54 Nem a hűség mintaképei , hát persze ! De ők viszont nagyon tudják bevonzani a nőket , ezt nem tudom elmagyarázni talán egyszerűen jól esik a hálójukban lenni.
De tudomásul kell venni hogy sosem változnak meg, vagy elfogadja egy nő olyannak amilyenek vagy pedig ellenáll nekik, már ha tud.:-)
cikk
@varrólány: Jogod, de általában nem lehet nekik ellenállni. :) Szerintem attól még lehetnek szerelmesek, amiért nem a hűség mintaképei...
varrólány
@cikk: Hát hogyne, sőt...ritkábban de akkor nagyon.
cikk
@varrólány: Ha jól értem, van tapasztalatod? :)
varrólány
@cikk: Persze, én látok is nem csak nézek!:-)
Az első barátom , is annyira szerelmes lett hogy huszonévesen megnősült, pedig ő volt az aki állította merészen hogy ő bizony soha nem nősül!
cikk
@varrólány: A férfiak képesek ragaszkodni a szabadságukhoz, aztán gondolnak egyet és jön a házasság. :) Hogy mitől billennek át az kérdéses. De legalább van remény, hogy mindenki megváltozhat. :)
varrólány
@cikk: Remény az van, de a változásban nem igazán hiszek. Már hogy egy férfi teljesen lemondjon a "rosszaságról".
cikk
@varrólány: Kicsi a valószínűsége. Ha meg is változik, nem biztos, hogy hűséges lesz stb. De a szerelem elvakítja az embereket. .)
varrólány
@cikk: De a szerelem viszont múlik, nem lehet állandóan nagy lángon égni, mert szétéget , meg persze elvakít.
Te nő ,vagy férfi vagy?
JAJMÁR
Hogy hogy miért? Amiért a fiúkat a rossz lányok :)
(Nem a rosszlányok!)
varrólány
@JAJMÁR: Azt olvastam a jó kislányság meg a jó kisfiúság egyetlen jutalma a depresszió.
Akkor már inkább a rosszaság! :-)
JAJMÁR
@varrólány: Egy kis rosszaság sosem árt, kimondottan feldobja az ember lányát :)
varrólány
@JAJMÁR: Jól van akkor !. Egyszer a barátnőm férje azt mondta hogy rosszat hallott rólam!
-tényleg, na végre!:-))
JAJMÁR
@varrólány: Te nem falun élsz? :))) Néha csodálkozom, hogy mindenki tudja rólam, csak én nem ... :)
varrólány
@JAJMÁR: Nem falu , tanyaközpontnak is mondják!.-))
cikk
@varrólány: Nő. :) De egy kis rosszaság tényleg kell, legalább nem unalmas az élet. :)
JAJMÁR
@varrólány: Az kb. ugyanilyen lehet... szóval gondolom, hogy nagyjából mindenki ismer mindenkit. Néha jó, néha azért nem bánnám, ha "elvegyülhetnék", valami nick néven :)
varrólány
@JAJMÁR: Á dehogy én azt sem tudom ki lakik a szomszéd utcában már úgy hogy "pletykásan".
Csodálkoznak, hát itt laksz és nem tudod ? Épp tudhatom ki lakik de hogy kivel mit csinál közöm nincs hozzá. Ha kell segítek de a a pletykákból hagyjanak ki.
Imremete
Nekem nagyon rossz tapasztalatom van ezen a teren. 30-as eveim kozepen jaro pasi vagyok. Volt egy komoly kapcsolatom, mar komolyan terveztuk a hazassagot, mikor a parom osszeszurte a levet egy ilyen tipusu csalados macsoval. Ra is ment a kapcsolatunk. Hat holgyeim, lehet kavarni macsokkal, csak akkor nem kell sirni, hogy a "rendes" pasik nem hazasodnak. Az meg hogy kiralylanynak erzik magukat a nok a macsok mellett, az egy illuzio. Az igazsag az, hogy lehazudjak a napot is az egrol a szexert, majd este kitargyaljak a haverjaikkal az egeszet este egy sor mellett, es jot rohognek. Ennyit a macsokrol.
JAJMÁR
@varrólány: Pontosan erről beszélek, engem sem érdekel, de igen csak ilyen témája van a legtöbb embernek. Ezért nem is nagyon megyek itt sehova, mégis meg-megtalál egy-egy szóbeszéd. Ilyen a falu.
cikk
@Imremete: Sajnálom a kellemetlen tapasztalatot. A megcsalást én sem támogatom, persze vannak rendhagyó esetek, amikor szemet lehet hunyni. Szerintem se a rendes pasikat, se a rossz fiúkat nem lehet általánosítani, személyiségtől is függ, hogy az adott férfi milyen. Nem minden rossz fiú repül rá másnak a nőjére.
Szvetlana
A nőkben is meg van a kalandvágy ugyanúgy, mint a férfiakban, csak van aki mer élni vele, van aki nem. Egy jóképű fazont meghódítani vagy megszerezni, ez emeli az adrenalin szintet. Hogy miért éppen a rosszfiú? mert az izgisebb, merészebb, szórakoztatóbb.:))
cikk
@Szvetlana: Korrekt. :) Izgisebb, de tartós kapcsolatot is el tudsz vele képzelni? A nőket és a férfiakat is vonzzák a kihívások...
silber13
Na azért sok nő kifejezetten élvezi, ha a barátnőjének, vagy " megértőjének" a vállán kisirhatja a bánatát és előadhatja a " Megcsalt, átvert, becsapott, stb." c. krokodil könnyekkel kisért nagyáriát. DE, ugyanez a férfiaknál is megtalálható, néha többször is, mint a nőknél.
Yoda69
Szerintem csak dugni akarnak veluk, hogy aztan a baratnoknek legyen mit pletyizni. Nem veletlen, hogy pl. Mick Jaggernek, aki nem epp egy adonisz megjelenesu, viszont szuperb enekes, tobb mint 10.000! noje volt. 99%-uk persze 1 ejszakas, vagy eppen mondhatni 1 patronos kapcsolat volt koncert utan.
silber13
@Yoda69: De forditva is igaz, már koncert közben kinézi magának a hölgyet és a buli végéig bűvöli, mintha egyenesen csak neki énekelne, zenélne, vagy egyenest neki irna mindenféle zöldséget! Sok ilyen van a férfiak között is! :-)))))
cikk
@Yoda69: Ezt nem is hallottam eddig, nagyon brutál... 10 ezer nő??? Szerintem a felének se tudja a nevét... ez már nem rossz fiúság :))) Na de aki megteheti, miért ne élne a lehetőséggel...
varrólány
@silber13: 8: 03 A sokat hangoztatott "kihasznált" szót kihagytad!.-)
silber13
@varrólány: Igazad van! Nagyon is igaz, amit irtál!
varrólány
@silber13: Tudod aki fórumozik , képben van. Mostanában szinte csak ezt írják" több évig kihasznált".
De érdekes amikor jó volt vele akkor miért nem mondta jaj ne használj már ki annyira. Utólag már csak a panasz szavai vannak.
silber13
Ma nagy igazságokat mondasz ez totál ül!
cikk
@varrólány: Azt lehet kihasználni, aki hagyja. Ha hetekig, vagy hosszabb ideig jó volt a kapcsolat, akkor nem mondhatjuk kihasználásnak... A szakítás után egyszerűbb a másikat hibáztatni, ezért is van folyton ez a szlogen... :)
Szvetlana
@cikk: tegnap 20.53-ra Mivel Mick Jaggert említették, akkor maradjunk a zenész-énekes pasinál. Népszerűek, jóképűek, vagányok, röpködnek a női bugyik a színpadra. Koncert után piálás, bele az éjszakába. Egy ilyen pasit megszerezni azértnem könnyű, mert sok lány pályázik rá. De ha megvan, az egy diadal. De ez a kapcsolat csak egy röpke futó kaland, mert mondjuk ha férjnek is ilyen, akkor már átváltozik gyötrelemmé, hiszen melyik nő szereti, ha a férje állandóan úton van, és ki van téve a kísértéseknek ?
silber13
@Szvetlana: Voltál már szinpadon? Zenéltél már végig egy, vagy két koncertet egy nap, terljes erőbedobással? Mert, ha nem úgy játszol, azt a hallgatóság észreveszi és legjobb esetben is fagyos lesz a fogadtatás! És, mire egy ilyen buliról elindulsz hazafelé, hát bizony minden vagy csak nem friss és fürge.. Persze, megisznak 2-3 üveg sört, egyfajta görcs- és feszültség oldóként de kevés az, akinek kedve van az éjszakába belemenni. A legtöbb csak csendre, nyugalomra vágyik. Akad néhány kivétel persze, de a nagy többség örül, ha kinyitja hajnalban a lakásajtót és ágyba zuhan.
cikk
@Szvetlana: Nagy sikerélmény lehet, de éveken át nem sok nő bírná. Bár azért a sztároknak is van feleségük általában. :) A gyötrelem akkor is meglehet, ha csak egy rövid iszonyról van szó, mert a "talán az enyém lesz" "talán megváltozik" gondolatok kínozhatják a nőket. Nem mindenki képes elfogadni, hogy tart amíg tart, élvezni lehet, de ennyi.
cikk
@silber13: Mesélj nekünk még az éjszakai életről. Komolyan érdekel! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.