Mint ahogyan azt a Bors elsőként megírta, Zalatnay Sarolta hatvanhat éves korában ismét ledobta a ruháit. Az énekesnő egy pikáns albumot dob a piacra, és tervei szerint ezzel a Guiness Rekordok könyvébe is bekerül.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hopppá
Cini dalait szeretem, nem akarom megbántani, de nagyon elgurult a gyógyszere.)))
martinpalermo
Láttam pornó képedet,,egy régi ,még Jugoszláv pornó újságban--az igen.Nem bántanálak miért tenném?Éveid számának növekedésével nem lettél bölcsebb,az tutko---hogy nézel ki??
Dulcinea
Csak annyit mondanék, hogy 40-től, fölfelé, se férfi, se nő ne akarjon 20-nak látszani, mert az roppant nevetséges, és közönséges lesz!
Úgy gondolom, hogy korosztálynak lehet szabad meg kell is szépnek és igényesnek lenni és minden korosztálynak megvan hozzá megfelelő ruházat stílus...csak meg kell találni, ha meg nem tudja, akkor tanácsot kérni, mindig jobb, mint nevetségesnek lenni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.