Nem kérdés, hogy az első randi gyakorlatilag mindent eldönt! Ha ott hibázunk, azt már nehezen lehet javítani, kicsi az esély, hogy másodjára is lehetőséget kapjunk... 10 dolog, amit a pasik utálnak az első randin! A legnagyobb randihibák nőktől!

Forrás: ezoterikus.hu
Feltöltő: jameska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szvetlana
@Hellcat: Megtalálod a rózsádat, hidd el, lehet, hogy már ott is van az a rózsaszál, csak még a tüskéket érzed.
Olvastam a múltkori kommentedet.Nagyon meglepett, mert ilyen nyílt még sohasem voltál.
De hidd el, ha egyszer valami befejeződik, az egy másik valaminek a kezdetét is jelenti.
Azt én is tudom, hogy elengedni valakit nagyon nehéz, kicsit beledöglünk, ugye?
Hellcat
@Szvetlana: Igen hajszál híján beledöglök jelenleg is... ezzel a témával kapcsolatban épp most rendeződött át a hadszíntér teljesen tegnap este. Teljesen meg van kavarva az egész mindenség megint...de majd alakul. :)
Szvetlana
@Hellcat: Drukkolok neked, hogy sikerüljön. :)) De ha már a hadszíntérnél tartunk, akkor tudod ugye, hogy a feltétel nélküli békekötés milyen hátrányokkal jár???
Hellcat
@Szvetlana: Ó még annó 2 hónapja eldobtam minden önbecslésemet :D Most próbálom visszaszerezni...nem hiszem hogy én bárkinek is megadom magam mostanában. Egyébként köszönöm aranyos vagy :)
Szvetlana
@Hellcat: Most megpróbálsz nagyon férfias lenni ugye? Azért is daccal válaszolsz a sérelmeidre. Az önbecsülésedet pedig ne add fel. Az az egy, ami biztosan a tied.
Ha vakinek kellesz(és biztosan) olyannak fogadjon el, amilyen vagy. No szia, jóccakát:))
Hellcat
@Szvetlana: Hát próbálom összeszedni magam, hogy majd férfias lehessek :) Neked is jó éjszakát. Köszi a biztatást nagyon jól esett. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok