A Brit Táplálkozástudományi Alapítvány által készített tanulmány arra hívta fel a figyelmet, hogy a túl sok vörös hús rákot okozhat. A felnőttek ajánlott mennyisége mindössze heti 500 gramm, ami naponta három vékony szelet baconszalonnának felel meg.

Forrás: egeszsegtukor.hu
Feltöltő: Egészségmédia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kala Majka
Nyilván azért van több rákos Magyarországon, mint Angliában, mert mi marhák, eltúlozzuk a marhahús fogyasztást.

Az ízetlen tápos csirke bezzeg maga kicsattanó egészség.

Már nagyon kezdem unni a megélhetési tudósok összes tudományát.
Kala Majka
Semmi bajod nem lesz, ha rák és nem csillag a tengerből.

A rák mostanában kimondottan hatásos ellenszere az agyi megerőltetésnek.
csikknorisz
Annyi dolgot kiáltottak már ki rákkeltőnek, hogy egyszerűbb lenne azokat felsorolni, amiket még nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.