BUDAPEST – Tovább hízik a parlamenti sereg! Harminc fővel megemelik jövőre az országgyűlési őrség létszámát – tudta meg a Blikk az Országgyűlés Hivatalától. Ez úgy derült ki, hogy lapunk megkérdezte a parlamenttől: milyen céllal szereztek be november végén 10 millió forintért többfunkciós esővédő szolgálati kabátot és nadrágot, illetve csaknem 6 millió forintért nyári és téli bakancsot. – Az országgyűlési őrségre 2014-ben többletfeladatok hárulnak – közölte lapunkkal a parlament sajtóirodája. – Átveszi az új látogatóközpont és mélygarázs biztosítását, az ottani beléptetéseket, biztonsági átvizsgálásokat. Ezzel kapcsolatban 30 fővel emelkedik az objektumőrök létszáma is. Az Országház azonban nemcsak ezzel indokolta a 16 milliós ruhavásárlást, hanem azzal is, hogy a meglévő egyenruhák is kopnak, használódnak, illetve ki szeretnék alakítani a szükséges raktári készletet. A Blikk összesítése szerint ugyanakkor a szűk egy éve működő parlamenti őrség ruházatára 2012 őszétől már durván 208 millió forintot költött el a hivatal.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ipan54
A mentőszolgálatnak lehet nagyobb szüksége lett volna uj kocsikra !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Szerintem készülnek a választásokra, meg ezerrel szórják a pénzt! Erre bezzeg van, de az emberek sorba állnak egy tányér meleg ételért! Ha létezik az isten, miért nem veri meg őket?
hallgatag
Ahogy a képen nézegetem, a XI-es kapuban álló 2 ör ( mire vigyáz ???)
ruházata alapján inkább nézem Öket hajléktalannak,báz azokon jobb
ruha van...Ennyire futotta a kimondhatatlan milliókból ???
Irja a cikk, hogy a sapkák is benne vannak az árban...és ugye nem
beszélve a Superb-röl...Egy Fabia nagyon megfelelne nekik...
379 fö = 4 superb...teccccccik !!! Még jó, hogy nem kap minden
parlamentör egy Smartot
lajospapa
Kapnak me' telik rá. A képen látható egyenruha fölöttébb snájdig kinézetű, így néznek i nálunk a Tüzép biztonsági őrei is. Az autó á 8 milkóért biztos szépek csak nem tudom mire? Fel lehet rá szerelni géppuskát?
Kytekat
@Meine Ehre heisst Treue: "Mutyi-Orbán" ilyen autókkal is megköszöni a seggny@lást !
varrólány
Persze a tűzoltóknak meg nem tudtak rendes tűzvédelmi ruházatot készíttetni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.