A szeretet ünnepén a fitneszguru a Facebookon a rendőrséget kárhoztatta, amiért nem tűztek ki nyomravezetői díjat a kocogó nő gyilkosára. Ezzel csatlakozott az özvegyhez, aki megátkozta mindazokat, akiknek közük van Krisztina halálához. Legyen átkozott mindenki, akinek köze van Kriszti halálához! Elvették egy 11 éves kisfiú édesanyját, égjenek el mind a pokolban!!! – ezt írta szenteste a Facebookon a Soroksáron megölt Kardosné Gyurik Krisztina férje. Emberek tucatjai reagáltak a szavaira, köztük Schobert Norbi is, aki nem kímélte a rendőröket: – Veled érzek! Égjenek azok is, akik nem tűztek ki milliós vérdíjat, mint pl. egy polgármester lánya vagy egy rendőrségi pszichológus esetében. Ölellek! – írta. – Kint voltam 24-én a temetőben, borzalmas idegállapotba kerültem utána – magyarázta indulatait Kardos Lajos, aki Schobert Norbert minden szavával egyetért. – Három hónap telt el Kriszta megölése óta. A gyilkos eldicsekedhetett valakinek, aki épp a felkínált pénz miatt beszélne.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hallgatag
Norbicica...hány helyen nem nyalsz még be ???
Mert már uncsi vagy...kis cserépedény
kiskutyauto
Norbi nagyon kemény srác... nagyon komoly egy fiú... a magyar NEM-zet büszkesége ez a fiú... :D
Desischado
Azt sem tudja, mivel szerepljen! Undorító egy pasas! Anonim is lehetne segíteni, ha annyira akar!
lenhardtibolya
Norbi mindenből reklámot csinál, még a szívműtétje alkalmából is folyamatosan szerepelt. Nem képes csendesen élni, esetleg névtelenül segíteni. Ő ilyen. Vannak emberi vonásai is, de azt mindig elmossák a kényszeres szereplései.
jancsik68
Megszólalt ez a szarházi senki is!Osztja az észt a bunkó!Szegény magyar nép!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.