Hamarosan kötél általi halál lesz a büntetése annak a kínai diáknak, aki felakasztott két prostituáltat, szexelt a hullákkal, majd fel is darabolta őket.

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Orsós Rodrigó
Magyarországon kapna néhány év kényszergyógykezelést, mert a másságot ugye tolerálni kell ha az ember nem akarja megkapni a "náci" jelzőt.
Ha valaki csak megemlítené a halálbüntetés visszaállítását az ilyen esetekre, a jogvédő szervezetek meg a "demokratikus" pártok egyből elkezdenének jajjveszékelni a gyilkosnak az élethez való joga miatt :(
A Tündik bündije
@Orsós Rodrigó: Ez az élethez és emberi méltósághoz való jog kicsit kacifántos...
Arról van szó, hogy az Alkotm... izé, Alaptörvény kimondja, hogy az élettől, emberi méltóságtól senki nem foszthatja meg önkényesen az állampolgárt, maga az államhatalom sem. Ha valaki embert öl, arra a Btk.-ban meghatározott jogszabályok szerinti büntetést kell kiszabni, amelyek között a halálbüntetés, azaz az élet önkényes elvétele nem szerepelhet, máskülönben az állam a saját maga által lefektetett, alapvető emberi jogok ellen vét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.