Orbán Viktor elfogadhatatlannak és felháborítónak tartja az Európai Unió Bíróságának 200 millió eurós büntetését. A miniszterelnök kijelentette: „nem engedünk a brüsszeli bürokraták pénzügyi zsarolásának!”

Mint ismeretes, az Európai Unió Bírósága 200 millió euró megfizetésére kötelezte Magyarországot, mert "nem tartja tiszteletben" az uniós jogszabályokat. Ráadásul arra is köteleznek minket, hogy a késedelem minden egyes napjára egymillió euró összegű kényszerítő bírságot is kell fizetnünk. Az indok: a nemzetközi védelem megadására és a jogellenesen tartózkodó unión kívüli országok állampolgárainak visszatérésére vonatkozó eljárások területén – írja az atv.hu.

Orbán Viktor: „a döntés felháborító és elfogadhatatlan” – A miniszterelnök tombol az Európai Unió Bíróságának büntetése miatt

Orbán Viktor kiakadt azon, hogy 200 millió euróra büntette Magyarországot az Európai Unió Bírósága/Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Orbán Viktor szinte azonnal reagált a hírre Facebook-oldalán. Ezen azt írja:

„Az Európai Bíróság mai döntése értelmében Magyarországot egyszeri 200 millió + napi 1 millió euróra büntetik, amiért nem engedi be az illegális migránsokat. A döntés felháborító és elfogadhatatlan. Nem engedünk a brüsszeli bürokraták pénzügyi zsarolásának! Megvédjük a határokat és megvédjük a magyar embereket!”

- szögezte le a miniszterelnök.

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Ó, drága káröröm! Nem vagyok a híve, de most dörzsölöm a tenyerem. Minél több nehéz éjszakája van Orbánnak, annál hamarabb szabadulunk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Feller_Peti
@libellle: Érdekes amiket írsz. Remekül felsoroltad a balos hazugságokat és képzelgéseket.
Felhívom a figyelmed azonban a tényekre:
A legutóbbi választások EU szerte nem a te böfögésed támassza alá. Lévén, hogy a józan ész (értsd jobboldal) bőséggel erősödött. Azonkívül, hallottad-e már hogy a Szlovák miniszterelnök Úr szintén elítéli a balos terrorizmust (migránsbűnözést, lmbtq őrületet, kábítószereket, háborút és hasonló globalista Soros balos őrületet).
libellle
@Feller_Peti: Fogalmad nincs miröl beszélsz. Nezt meg az EU - parlament összetételét. Sajnos nem lett viktorka Europa vezetöje, de... még nagyon kétseges, hogy le pen befogadja-e a pátjába. Ugyanis a választás elött tiz nappal azt nyilatkozta, hogy amennyiben orbán nem rendezi a putinnal valo kapcsolatát akkor NON !!! Arulokra nincs szükség. Hahahaha
libellle
@FLETÓ: Ja miután a mathematikát is átirta szeretett vezetöd!!! Normális országokban a 2/3 más számokbol tevödik össze nem 43 %-bol. De hát a te kormányod nem normális imádoival együtt. Bussi
FLETÓ
@libellle: 2004-ben Feriék írták át Magyarország jövőjét! Ha ő akkor kimarad ebből, most nekik van 2/3.!
csak úgy....
"Minden szektában vannak bolondok, és szélhámosok; miért higgyek rejtélyekben, amit senki nem ért, csak azért, mert olyan emberek írták, akik az őrületet választották inspirációként, és Evangélistáknak mondták magukat?"

(George Gordon Noel Byron)
Feller_Peti
@libellle: Neked meg pontosan van fogalmad, amikor lehazudozod a készt tényeket: A NORMALITÁS, ÉRTSD JOBBOLDAL ERŐSÖDIK EU SZERTE.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.