Bár korábban is voltak erre vonatkozó elképzelések, most sikerült bizonyítani: agyrázkódás után felgyorsítható a gyógyulás, ha nem nem gondolkozunk túl sokat. ...

Forrás: HáziPatika.com
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

martinpalermo
Na én megyek,és megnézem ,nem vagyok e Budaörsön?Ezt a baromságot:-))
szaboria1
@martinpalermo: Azért nem hiszed mert biztos még nem volt agyrázkódásod. Bizony a legnagyobb nyugalom kell és ha lehet még el is kell sötétíteni a szobát, hogy tudjon aludni.
martinpalermo
@szaboria1:)) Tudom,mert a TF-en tanultam--és bizony sportból kifolyólag,nekem is volt.Én a kísérletezés módjait kifogásolom,mert ugyan azok viszik előrébb a tudományokat---de azonos embernél kellene--különféle teszteket végrehajtani--csak az adna aránylag biztos visszajelzést--szerintem.Amit leírtál bizony igaz--és még sok más, már ismert módja a rehabilitációnak.))
varrólány
Nekem azt mondták hogy feküdni kell pihenni pár napot mert különben fejfájós maradok.
Nagyjából pihentem mert kicsi volt a gyerek ,meg az utcára se mentem ki mert úgy nézett ki az arcom mint akit jól megvertek. Kb 2 hét múlva mentem kerékpárral és egyszerűen egy pillanat sötétség és akkorát estem a biciklivel hogy ihaj, ráadásul a sárba.
martinpalermo
@varrólány:Az ok lehetett bizony a fizikai rázkódástól is,nem pihented ki.Tetszik gomb ,nem nyomva, mert nem tetszett,hogy így jártál:!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.