Immáron több hete a hajdúszoboszlói Hotel Silverben főzöm az ételeket. Ez alkalommal a desszert elkészítésében a nagy múlttal rendelkező és szakmailag is elismert cukrászdinasztia leszármazottja, Ruzicska Péter volt a segítségemre. A menü 1500 kcal/fő értéket tartalmaz. Jó étvágyat kívánok! Fásy Ádám

Forrás: Blikk.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.