Tisztelt igazgató úr, Magamat – a saját értékeim kihangsúlyozása, vagy esetleges túlértékelése nélkül – az átlaghoz képest értelmes, érdeklődő és a világra nyitott fiatalnak tartom, ezért nem tartom összeegyeztethetőnek világképemmel, hogy szó nélkül átsikoljak az RTL Klub Való Világ című műsorának tartalma felett.

Forrás: filmsor.net
Feltöltő: Filmsor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
@leszúrt rittberger: Ne nézze a műsort, ilyen egyszerű? Azért nem olyan könnyű kikerülni. Felmegyek az indexre, teli van fosva a címlap vv6-os cikkekkel. Nézek egy másik adót, film közben reklámszünet, vv6-ajánló. Cool, Prizma, Film+, Film+2, stb., mind reklámozza ezt a szart az agyhalott szereplőket az ember képébe tolva, ha kíváncsi rá, ha nem. Óriásplakát az utcán, piros lámpánál várakozás közben is ránéz az ember. Tényleg ilyen egyszerű, hogy ne nézze valaki a műsort? Magát a csatornát se nézem, mégsem telik el nap, hogy ne lássak, olvassak valamit a vévéhatról, holott kurvára nem vagyok rá kíváncsi.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Darthon1
@leszúrt rittberger: a kéretlen és tolakodó reklámok miatt muszáj tudomásul venni annak is a létezését, aki nem nézi. Ezt kifogásolta Csikknorisz.
Ez az anyázás ritka bunkó dolog volt. Tudsz te szebben is!
Dr. Felipe
Szerintem ez lesz az utolsó széria mert már a kutya sem nézi. Ezt a nyílt levelet műfelháborodásnak érzem. Nem kell háborogni mert a való világ szép csendben kimúlik magától is mint a dinoszauruszok. Nem lehet szembemenni a piaci törvényekkel. Ha nincs rá kereslet és nincs közönség hozzá akkor vége a dalnak.
Nakimaga
Annyira azért nem érdekli az embereket,igaz Kolosi urat sem,de van egy éber réteg,aki igyekezetében minden résbe igyekszik ezt a szennyet betuszkolni,így a Propellerre is,mert reméli ,itt véleményezik majd az emberek
Filmsor
@leszúrt rittberger: legközelebb vedd a fáradtságot és olvasd el a posztot. Mi azóta sem írtunk a műsorról, ez a poszt beküldött anyag. Ráadásul nem a VV6-ról szól, hanem egy általános problémáról. Kösz.
leszúrt rittberger
@Filmsor: Általános probléma :D Értem, kösz, rohanok!
varrólány
Egy valamire jó az ilyen műsor , ha bárki is nincs megelégedve saját magával a képességeivel és belenéz ebbe a műsorba máris rájöhet hogy mennyivel különb ezeknél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.