Néhány hete még arról beszélt Berki Krisztián: el sem tudja képzelni, hogyan "javíthatna" rajta egy plasztikai sebész. Azóta rájött: herevasalással. Aminek meglehetős visszhangja van. Amerikában már ez az új őrület. Pro és kontra.

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

geo
Olyan ez az ember mint egy nagy bamba virsli.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macsi
@perfekt: drága vagy:) A lényeg viszont az, hogy alapvetően egy jó fej figuráról beszélünk :D Ráadásul nagyon jól kezeli a dolgait, függetlenül attól, hogy néha bicskanyitogató, amit mutat magáról
perfekt
@Macsi:)) A fószert,csak celebritási polgárpukkasztásairól ,hallomásból ismerem---ezért,nem mint magát az embert kritizálom,hanem tetteit--azok pedig,nem vívják ki nagyon az egyetértésemet,.de ez csak egy vélemény--attól lehet a pali, egy egészen normális, igy a maga különc módján,saját világában is akár.
Macsi
@perfekt: pláne, hogy a saját világában mindenki normálisnak számít :)
perfekt
@Macsi: )) Azt gondolom, annyi egonak kell lenni,hogy elhitessük magunkkal,amit másokkal is el akarunk hitetni.Na kombinálom a variációt:-))
varrólány
@perfekt: Mint magán embert nem ismerhetjük , de bőven elég ami átjön a médiából belőle.
Nekem nagyon sok vagy inkább sokkk is.
Már rég nem érték műveltséget ,és színvonalat sugározni az országban, sajnos. Ezért is szeretem a természetet az olyan igazi .Nincs szerepjátszás , csak úgy megy a maga ritmusában, és szépségében.
perfekt
@varrólány: Érdekes összehasonlítás,a természetet kedvelem,egyetemista koromban is jártuk a kiránduló helyeket.A Celebvilág szereplői idegenek számomra,de attól ők is élnek,méghozzá egy különös ,életet egy szorosan összezáró világukban,én nem értem életvitelüket---ők pedig gondolom az enyémet nem.Így aztán,megy ki-ki a maga útján.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.