A Megasztár negyedik évadának döntője agyonvágta a konkurenciát, a tévénézők nagy többsége nem az RTL sztártáncára (mínusz Ilonka néni) hanem az amatőr státuszból profiba vágyó fiúk küzdelmére (plusz Ilonka néni) voltak inkább kíváncsiak.

Forrás: Index.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

narziss
Valahol azt olvastam ma, hogy Viktorra összesen 52 millió forintnyi szavazat érkezett. Eljátszadoztam a gondolattal, hogy teszem azt, ha sms-ek küldözgetése helyett - aminek aztán az égvilágon semmi értelme, látszatja -, valami jótékony célra ajánlották volna fel ugyanezt a pénzt a népek, sokkal előbbre tartanánk. (Pl. a vasárnapi TV2-s Naplóban újra bemutatott Pisikének, akinek ismét nem biztosított a továbbiakban a gyógykezelése.)

52 millió - Ha csak 100 ezresével elosztják rászoruló családok közt, már 520 (+ a családtagok) ember életét, ünnepét tették volna egy kicsit könnyebbé.

Ilyenkor azért a csatorna is lehetne - naiv vagyok - gavallérabb, és valami jótékony célú dologgal összekapcsolhatná a műsort, mint pl. az m1-en az Aranyág szokott lenni. Még úgy is meglenne belőle a maga haszna.

Bár azért az "megnyugtató", hogy ilyesmire még mindig van pénzük a magyaroknak: válság ide vagy oda.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.